To je to što me zanima!

Clijsters: Rodila sam i sada želim opet igrati tenis...

Belgijanka Kim Clijsters, bivša prva tenisačica svijeta, “krstit” će novi krov na Wimbledonu, a potom će zaigrati i u profesionalnoj američkoj ligi
Vidi originalni članak

Nikada nisam rekla da ću prestati igrati tenis. Dio je mog života, toliko mi je toga dao. Igrat ću malo u Americi pa ću vidjeti hoće li biti nešto ozbiljnije od toga, najavila je povratak Kim Clijsters, bivša prva tenisačica. Početkom lipnja 1983. godine već je bila na naslovnicama. Leo i Els Clijsters, nekadašnji belgijski nogometni reprezentativac i gimnastičarka, dobili su djevojčicu kojoj su mediji prorekli iznimnu sportsku karijeru. Otac ju je “gurnuo” u tenis i nije pogriješio.
- Nisam siguran da će ikada više osvojiti Grand Slam turnir, ali ima potencijala da opet igra na jako visokom nivou - komentirao je njezin povratak Carl Maes, bivši trener.
Nakon što je osvojila US Open i 33 naslova, iznenada se povukla u svibnju 2007.
- Trudna sam. Dosta je bilo života na Touru - rekla je Kim, koja je rodila djevojčicu Jadu Ellie u veljači 2008. godine. U svibnju će “krstiti” krov u Wimbledonu, potom će igrati za St. Louis u američkoj ligi. Teško će Kim stati samo na tome...

POVRATNICI:
1. Bjorn Borg na Tour se vratio nakon sedam godina. Od 1991-93. izgubio je svih 12 mečeva. Goran Prpić pobijedio ga je tada 6-1, 6-0.
2. Martina Hingis uspješno se vratila 2006. godine. Bivša prva tenisačica brzo se vratila u Top 10.
3. Lindsay Davenport vratila se 2007. nakon što je rodila sina. U tri tjedna osvojila je dva turnira. Ove sezone se povukla jer je trudna.
4. Kimiko Date je bila top 10 tenisačica 1995. vratila se 2007. i osvaja manje turnire.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MaliRadojica 18.03.2009.

    E jbg ja mislim da je kasno sad,bolje se posveti bebi i uzivaj.Dok bi se ti uhodala prodje brzi voz...

Komentiraj...
Vidi sve komentare