To je to što me zanima!

CNN odabrao petoricu: Alen Halilović je zvijezda u usponu

Alena Halilovića polako upoznaju i mediji izvan Hrvatske. Mladi hrvatski nogometaš tako se našao u izboru CNN-a u kojem se predviđaju iznenađujuće zvijezde LP-a
Vidi originalni članak

Iako je formalno nogometaš B momčadi, Barcelona je Alena Halilovića (18) prijavila za Ligu prvaka već ove sezone. Hrvatski je reprezentativac na treninzima prve momčadi oduševio Luisa Enriquea i novi ga je trener Barce odlučio nagraditi uvrštavanjem na popis igrača koji bi mogli nastupiti u najelitnijem svjetskom natjecanju.

Nije to promaklo ni jednom od vodećih europskih skauta Tor-Kristianu Karlsenu koji je za CNN napravio popis pet budućih zvijezda koji bi već ove sezone mogli zasjati u Ligi prvaka

- Barcelonin ofenzivni veznjak, koji je za reprezentaciju debitirao sa samo 16 godina, trenutno je igrač Barcelone B, no očekuje se da će već ove sezone preseliti u prvu momčad - kaže Karlsen.

Osim Halilovića, Karlsen je tu uvrstio Hakana Calhanoglua, Rubena Nevesa, Kingsleya Comana i Lucasa Ocamposa.

Top 5 budućih zvijezda Lige prvaka

  • Alen Halilović - Barcelonina zvijezda nada se da će se već ove sezone probiti u prvu momčad. Iako je član Barcelone B, vjeruje se da bi mogao već sada ostaviti značajan trag u Ligi prvaka.
  • Hakan Calhanoglu (Leverkusen) - Ovaj ofenzivni vezni igrač ima 20 godina, nevjerojatan je talent, specijalist za slobodne udarce i već je izborio svoje mjesto u prvoj momčadi.
  • Ruben Neves (Porto) - Središnji vezni, ima samo 17 godina, tinejdžerska senzacija. Zabio je u prvom kolu prvenstva Portugala i tako postao najmlađi strijelac u povijesti Porta. Jako je inteligentan veznjak s odličnim pregledom igre i vrhunskim dodavanjima.
  • Kingsley Coman (Juventus) - Ofenzivni veznjak, ima samo 18 godina, a Juve ga je ukrao PSG-u. Brz je, živahan u igri te ima fantastičnu tehniku. Zadavat će glavobolje bilo kojoj obrani.
  • Lucas Ocampos (Monaco) - Ima 20 godina, raznovrstan napadač s odličnim fizičkim predispozicijama. Može igrati na obje krilne pozicije, ali i kao istureni napadač. Očekuje se da će ubrzo ući u reprezentaciju Argentine.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • zdraviRazum 17.09.2014.

    ale je strasan talent ali budimo realni tesko ce upisati nastup u ligi prvaka ove sezone

  • strmi007 17.09.2014.

    Bit će on dobar

  • slash24 17.09.2014.

    dok protivnicki igraci skuze da mali jedino ima dribling u lijevo, vise ga necemo ni u repki viđat

Komentiraj...
Vidi sve komentare