To je to što me zanima!

Cocciaretto i Niemeier u finalu

Tri sata prije (14.30 sati) započet će finale u konkurenciji parova, u kojem će hrvatska predstavnica Tena Lukas i Slovenka Dalila Jakupović igrati protiv srpskih tenisačica Aleksandre Krunić i Olge Danilović
Vidi originalni članak

Talijanska 21-godišnja tenisačica Elisabetta Cocciaretto (WTA - 157.) i 22-godišnja Njemica Jule Niemeier (WTA - 102.) borit će se za naslov pobjednice WTA 125 turnira u Makarskoj, nakon subotnjih polufinalnih pobjeda nad Slovakinjom Annom Karolinom Schmiedlovom, odnosno Čehinjom Lindom Noskovom.

Cocciaretto je protiv pete nositeljice Schmiedlove (WTA - 92.) spasila pet set-lopti u prvoj dionici dvoboja i na kraju slavila sa 7-6 (7), 6-1 nakon 109 minuta igre.

Sedma nositeljica Jule Niemeier je imala daleko lakši posao protiv 17-godišnje Čehinje Noskove koju je za 59 minuta svladala sa 6-2, 6-1 i imat će priliku drugi puta u mjesec dana podići pobjednički trofej na hrvatskom tlu. Naime, početkom svibnja je osvojila naslov na ITF turniru Zagreb Ladies Open.

Nedjeljni finalni dvoboj u pojedinačnoj konkurenciji na rasporedu je od 17.30 sati, a za obje tenisačice će to biti prilika za osvajanje najvećeg trofeja u karijeri i ujedno njihov prvi međusobni dvoboj.

Tri sata prije (14.30 sati) započet će finale u konkurenciji parova, u kojem će hrvatska predstavnica Tena Lukas i Slovenka Dalila Jakupović igrati protiv srpskih tenisačica Aleksandre Krunić i Olge Danilović. U subotnjem polufinalu Lukas i Jakupović su sa 6-2, 4-6, 10-3 nadigrale hrvatsko-mađarsku kombinaciju, Marianu Dražić i Amarissu Toth. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • steven_gerrard8 05.06.2022.

    U vrijeme dok se bude igrao taj mec vjerojarno ce i dalje trajati finale roland garrosa. Nisam siguran da postoji covjek koji ce gledat taj mec pored nadala i ruuda, al neka je nama hrt osigurao da mozemo gledat spektakl u makarskoj, a roland garros je neki manji turnir u francuskoj kog briga za to. Uvijek mi je bill fascinantno kad se na hrtu prenose turniri poput ovog samo zato jer se igra u Hrvatskoj a realno sam mec zanima samo uzu rodbinu ovih sta igraju. Znam da je ovo puno jeftinije prenositi ali sta nije bolje dati malo vise novaca i prenositi nesto sto ce netko i gledat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare