Obavijesti

Sport

Komentari 1

Cocciaretto i Niemeier u finalu

Cocciaretto i Niemeier u finalu

Tri sata prije (14.30 sati) započet će finale u konkurenciji parova, u kojem će hrvatska predstavnica Tena Lukas i Slovenka Dalila Jakupović igrati protiv srpskih tenisačica Aleksandre Krunić i Olge Danilović

VIDEO

Talijanska 21-godišnja tenisačica Elisabetta Cocciaretto (WTA - 157.) i 22-godišnja Njemica Jule Niemeier (WTA - 102.) borit će se za naslov pobjednice WTA 125 turnira u Makarskoj, nakon subotnjih polufinalnih pobjeda nad Slovakinjom Annom Karolinom Schmiedlovom, odnosno Čehinjom Lindom Noskovom.

Cocciaretto je protiv pete nositeljice Schmiedlove (WTA - 92.) spasila pet set-lopti u prvoj dionici dvoboja i na kraju slavila sa 7-6 (7), 6-1 nakon 109 minuta igre.

Sedma nositeljica Jule Niemeier je imala daleko lakši posao protiv 17-godišnje Čehinje Noskove koju je za 59 minuta svladala sa 6-2, 6-1 i imat će priliku drugi puta u mjesec dana podići pobjednički trofej na hrvatskom tlu. Naime, početkom svibnja je osvojila naslov na ITF turniru Zagreb Ladies Open.

Nedjeljni finalni dvoboj u pojedinačnoj konkurenciji na rasporedu je od 17.30 sati, a za obje tenisačice će to biti prilika za osvajanje najvećeg trofeja u karijeri i ujedno njihov prvi međusobni dvoboj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri sata prije (14.30 sati) započet će finale u konkurenciji parova, u kojem će hrvatska predstavnica Tena Lukas i Slovenka Dalila Jakupović igrati protiv srpskih tenisačica Aleksandre Krunić i Olge Danilović. U subotnjem polufinalu Lukas i Jakupović su sa 6-2, 4-6, 10-3 nadigrale hrvatsko-mađarsku kombinaciju, Marianu Dražić i Amarissu Toth. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića