To je to što me zanima!

Cocu: Dinamo je jači nego što to njegovi rezultati pokazuju...

Dinamo je loše počeo u Europskoj ligi, ali rezultati ne odražavaju njegovu objektivnu snagu. Gledao sam neke utakmice i gubili su na čudne načine, kaže Phillip Cocu...
Vidi originalni članak

Phillip Cocu, trener nizozemskog PSV-a, sutrašnjeg protivnika Dinama na Maksimiru u sklopu Europske lige, održao je konferenciju za novinare. Cocu je pohvalio "modre", zna za otkaz Ivankoviću, ali to ga ne zanima.

- Dinamo je loše startao u Europskoj ligi, ali rezultati ne odražavaju njegovu objektivnu snagu. Vidio sam utakmice Dinama na video-zapisima. Izgubili su neke čudne utakmice poput onog poraza u Sofiji - rekao je Cocu i dodao:

- Čuo sam da se Dinamo razišao s trenerom, ali ne znam detalje. Ne zamaramo se situacijom u Dinamu, razmišljamo samo o sebi.

Utakmica Dinama i PSV-a igra se pred praznim tribinama zbog Uefine kazne. 

- Bit će to čudno jer nismo navikli na tako nešto. Možda ćemo biti u maloj prednosti zbog toga - dodao je nizozemski trener.

>>> Mamić: Petev neće biti trener, a Halilović ne odlazi u Bayern >>>

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cassini 24.10.2013.

    ovaj Cocu očito nije pratio Dinamo u zadnje 2 sezone LP!!!

  • teletubiess 24.10.2013.

    Nažalost, bojim se da će DInamo danas opet izgubiti, ako su uspjeli izgubiti od Černomoreca, bit će pravo čudo ako Nizozemcima uzmu i bod. Postoji nada samo zbog toga jer su sa Zoranom Mamićem odlično odigrali u Beču.

  • Elmaminjo 24.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare