To je to što me zanima!

Čolak držao dah 8 minuta i 42 sekunde za srebro u Beogradu

Hrvatski reprezentativac i svjetski rekorder Goran Čolak bez daha je bio 8 minuta i 42 sekunde. No to mu nije bilo dovoljno za zlato na SP-u u ronjenju u Beogradu...
Vidi originalni članak

Goran Čolak osvojio osvojio je drugo mjesto na AIDA Svjetskom bazenskom prvenstvu u ronjenju Beogradu u disciplini zadržavanja daha.

Hrvatski reprezentativac i svjetski rekorder ostvario je vrijeme od osam minuta i 42 sekunde. Iako nije ostvario plan obrane sva tri zlata s prethodnih svjetskih prvenstava, Goran se kući vraća s medaljom.

Zlatnu medalju osvojio je Španjolac Aleix Segura Vendrell koji je zadržao dah na 9 minuta i 32 sekunde.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_432259 28.06.2015.

    konačno su i hrvati pronašli pravi sport za njih gde konačno imaju šanse nešto da osvoje lol

  • 7.od9 28.06.2015.

    pregledat gospodina da možda nema škrge jer zaista fascinantno !

  • lapan 27.06.2015.

    al zasto ne možete napisat posten clanak o cilom natjecanju?!?!?! imali sml cilu reprezentaciju u beogradu na natjecanju i vratili se s 4 medalje! 2 je Goran a dvi zenska predstavnica mislim Zubcic prezime.. cestitke svima iako znamo da Goran nije bio na svom nivu kad gazi sve pred sobom al vratit ce se on!! mogli ste stvarno malo vise napisat o ovim ljudima koji imaju jako intezivne i naporne treninge da bi ovo mogli, mozda nije najzabvnije gledat al imamo predstavnike koji su najbolji u svijetu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare