To je to što me zanima!

Čolak srušio još jedan hrvatski rekord i osvojio SP na Cipru

Fantastični Goran Čolak na Svjetskom dubinskom prvenstvu na Cipru osvojio je četvrto mjesto u disciplini ronjenja u dubinu bez peraja uz povlačenje po konopu
Vidi originalni članak

Četvrtim mjestom s 98 metara u disciplini ronjenja u dubinu bez peraja uz povlačenje po konopu Goran Čolak osvojio je ukupni naslov po zbroju bodova u sve tri discipline na Svjetskom dubinskom prvenstvu u Limassolu na Cipru.

Ovim zaronom srušio je i hrvatski rekord te je Čolak tako od danas i vlasnik svih hrvatskih rekorda u ronjenju na dah. Nagradu će primiti u sjećanje na Nataliju Molčanovu, slavnu rekorderku koja je nedavno nestala pri dubinskom zaronu.

Podsjetimo, u ponedjeljak je na SP-u na Cipru u ronjenju na dah bez peraja zaronio 71 metar i srušio nacionalni rekord Tome Vrdoljaka za 11 metara, što mu je bilo dovoljno za broncu. U srijedu je u ronjenju s perajama otišao na 108 m dubine i za metar “skinuo” rekord Veljana Zankija. U toj je disciplini završio na diobi drugog mjesta i osvojio srebro. Sada je bio četvrti što je bilo dovoljno za ukupnu pobjedu.

Zlato je danas osvojio William Trubridge, Miguel Lozano srebro, a Mateusz Malina broncu. Nakon ovog AIDA SP-a, Goran putuje na drugo SP u organizaciji CMAS-a koje se održava u Italiji početkom listopada.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • crni106 19.09.2015.

    svaka cast samo naprijed i jos medalja ,moze i zlatna:)

  • lapan 19.09.2015.

    ma bravo gorane, drzat sve rekorde CWT, CNF, FIM, STA, i bazensku dinamiku ma svaka cast, daj nam jos za koju god podari neki svjetski rekord u dubinakoj disciplini jer znamo da mozes!!! apsolutni uzor, kako mi je dragi imat nekoga takvog u HR, kad s ponosom mogu rec koji mi je hobi i svi odma kazu tvoje ime!!!! samo se nadam da cu jednom imat priliku upoznat ga uzivo i dobit tu cast ucit nesto od njega barem nakratko!!!

  • AnichJure 19.09.2015.

    Kao ronioc znam koliko je ovo ekstremno... Svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare