To je to što me zanima!

Čolaku 2., a Zankiju 3. mjesto u ronjenju na dah u Dubaiju...

Automobile smo osvojili, i Goran Čolak i ja, uzeli smo drugo odnosno treće mjesto, za što smo dobili po džip, rekao je Veljanko Zanki, koji je bio sjajan na natjecanju
Vidi originalni članak

Hrvatsko ronjenje na dah postiglo je novi uspjeh, a za to se pobrinuli Goran Čolak i Veljano Zanki, koji su na FAZZA Free diving Championshipu osvojili drugo, odnosno s treće mjesto. 

- Prvi je bio dečko iz Srbije Branko Petrović s 9:40 minuta, no kako je iz bazena izvučen u nesvijesti, bilo je mnogo žalbi natjecatelja, no na kraju su suci priznali taj rezultat što je inače čista diskvalifikacija - rekao je Zanki (ostvario vrijeme 8:30 minuta), kojeg je tamošnji vladar bogato nagradio.

- Automobile smo osvojili, i Goran Čolak i ja, uzeli smo drugo odnosno treće mjesto, za što smo dobili po džip. Osim nas nastupio je i Bruno Šegvić, te smo nas trojica predstavljali Hrvatsku među četrdesetak stranih natjecatelja iz petnaest zemalja, uz 40 domaćih natjecatelja kao i brojnu djecu koja su imali svoje prvenstvo - izjavio je Zanki i otkrio da su ronioci imali i problema:

- Najveći je problem hladnoća bazena koja kod natjecatelja troši najviše kisika. Bruno je u finalnim zaronima osvojio sedmo mjesto s rezultatom 7 minuta, dok je Goran bio najbolji s drugom pozicijom i vremenom od 9 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ses2000 24.03.2014.

    vjezba za globalno zatopljenje,,pa kad sve poplavi on ce zivit pod vodom ehhe

Komentiraj...
Vidi sve komentare