To je to što me zanima!

Comolli: Luka Modrić će nam otkriti mane Dinama

Sportski direktor Tottenhama Damien Comolli razgovarao je s Lukom Modrićem, koji je jako sretan što će se vidjeti sa 'starim društvom’
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam skupinom, mislim da je Tottenham najjača momčad u skupini. Vidim priliku da osvojimo šest bodova, rekao je Mihael Mikić. U maksimirske se prostorije nakon ždrijeba uselio optimizam.
- Imamo pravo na optimizam i ambicioznost. Usudio bih se reći da dva najteža protivnika imamo u gostima. Žao mi je što s Tottenhamom ne igramo u Maksimiru, bio bi to pravi spektakl - smatra Dinamov trener Branko Ivanković. Rasporedom kuglica u Nyonu zadovoljni su i čelnici Tottenhama.
- Dinamo je vrh hrvatskog nogometa. Potpisala su ljeti tri ili četiri Južnoamerikanca, no imaju i kvalitetne igrače iz vlastita pogona - rekao je sportski direktor Tottenhama Damien Comolli. Već u sljedećoj rečenici spomenuo je Luku Modrića.
- Luka će posebno uživati u igri. Razgovarao sam s njim i radovao se ždrijebu. Sad će igrati protiv bivšeg kluba - rekao je Comolli, dodavši da će iskoristiti golemo Lukino znanje o zagrebačkom klubu.
- Naravno da će Luka odraditi i skautski posao. On jako dobro zna Dinamovu momčad, njihove dobre, ali ono što je zanimljivo, i loše strane.



JOŠ 15 HRVATA U LIGI UEFE
Izuzevši Dinamo, u još 13 klubova sudionika Lige Uefe igraju i hrvatski nogometaši. Dvojica hrvatskih nogometaša, Pletikosa i Modrić, nalaze se u Dinamovoj skupini. Ćorluka nema pravo nastupa jer je nastupio za Manchester City u pretkolu Kupa Uefe. Tu su još Ivica Olić i Mladen Petrić iz HSV-a, Josip Šiminuć iz Herthe, Niko Kranjčar (Portsmouth), Danijel Pranjić (Heerenveen), Dario Cvitanić (Ajax), Tomislav Mikulić (Standard), Leon Benko (Standard), Ivan Leko (Brugge), Ronald Šiklić (Slavia Prag), Miroslav Karoglan (Žilina) i Ivan Turina (Lech).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mirni1 09.10.2008.

    haha prvo se sami zbrojite i pometite pred svojim vratima

  • Goodman 08.10.2008.

    Mane Dinama znaju i djeca u vrticu a kamoli jedan ozbiljan klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare