To je to što me zanima!

Connors izgrdio 'mlađariju': Za 3,5 milijuna igrao bih i u Sahari

Brojni tenisači i tenisačice požalili su se na uvjete na ovogodišnjem US Openu - točnije na previsoke temperature i vlažnost, a legendarni Jimmy Connors dobro ih je izgrdio
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je započelo 138. izdanje teniskog turnira US Open, a ono što ga je do sada obilježilo, definitivno su visoke temperature i vlažnost, na što su se požalili i brojni tenisači te tenisačice.

Ipak, legendarni američki tenisač Jimmy Connors (67) smatra da za to nemaju razloga pa ih je odlučio dobro izgrditi na društvenim mrežama.

Bivši tenisač i trener Novaka Đokovića Boris Becker objavio je na Twitteru sliku s ovogodišnjeg turnira uz opis 'Danas je bilo užasno vruće... vreo/vlažan dan na US Openu', a Connor se na to nadovezao:

- Bilo je vruće? Da imam priliku osvojiti 3,5 milijuna dolara igrao bih i u podne u Sahari. Dobra kondicija dio je ove igre - izađite na teren i dajte sve od sebe - sretno!

Nagradni fond ovogodišnjeg US Opena iznosi čak 53 milijuna dolara. Pobjednici muškog i ženskog pojedinačnog turnira zaradit će 100 tisuća dolara više nego prošle godine - čak 3,8 milijuna.

VIDI OVO! KVIZ: Koliko dobro poznajete nogomet?

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Srvat 29.08.2018.

    A koji to ne bi igrao u Sahari u podne za 3.5 milijuna dolara? Je li neki izjavio da ne bi?

  • kisace 29.08.2018.

    Sutra mladi momci (U19) hrvatske vaterpolske reprezentacije igraju cetvrtfinale europskog prvenstva. Hocete li napisati i koji clanak o njima? Ili su oni clanci o mladim kosarkasima prije 10ak dana bili placeni oglasi?

  • Oscar_24 29.08.2018.

    Connors je legenda bio i ostao! Bilo bi lijepo kada vama profi tenisačima koji su zaradili čak više od sto milijuna dolara samo od turnira, ima ih trojica, više nikada ne bi zasjalo sunce na turniru, jel tako Nole? Kada se Rafa žalio na uvjete! I Federer???... Pa ti moj Nole samo vegetarij... O tenisu neću pričati, svi koji su u tome znaju o čemu govorim, kvalitete nisu sporne

Komentiraj...
Vidi sve komentare