To je to što me zanima!

Conoru stigla bolesna prijetnja: 'Krv će liti, odgrist ću ti glavu'

Ako se želiš potući, ako želiš zaraditi ovaj novac, onda ajmo to učiniti. Ako pak ne želiš, onda začepi usta, poručio je McGregoru UFC-ov prvak u velteru, Tyron Woodley
Vidi originalni članak

Tyron Woodley (34) UFC-ov je prvak u velteru koji obožava trash-talk uoči mečeva. Kako bi si dodatno podignuo cijenu, 'naciljao' je na irskog borca Conora McGregora koji glasi za jednog od najbahatijih boraca današnjice.

Woodley mu nudi borbu u njegovom Dublinu, a prijetnja koju mu je uputio pomalo je bolesna:

- Ukoliko ženi, Conor to može dobiti. Mislim da se on zapravo ne želi boriti. Pri tome ne govorim da bi on trebao imati želju za ovu borbom jer ja ipak nisam neki mali lik. Ja nisam Nate Diaz. Nate nije velteraš i on se nije dobro proveo u velteru jer je jednostavno bio premalen za kategoriji u kojoj ima nekoliko pravih gorila - započeo je Amerikanac pa nastavio:

- No, ako želiš to odraditi s lavom i pri tome ostati bez glave koju ću ti odgristi, a zatim i pljuvati tvoju krv po cijelom oktogonu, dok ti s tom šašavom tetovažom tigra izgledaš kao klaun s klaunom na prsima, mi to možemo napraviti - prijeti se Tyron, pa završava:

- Možemo to učiniti i u Irskoj, Dublinu, ali i iza White Castlea (fast food restoran, op.a.). Meni je svejedno. Ako se želiš potući, ako želiš zaraditi ovaj novac, onda ajmo to učiniti. Ako pak ne želiš, onda začepi usta - poručuje Woodley preko svog YouTube kanala.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bayern1 25.12.2016.

    Nigger prica sranja jak je na rjecima samo zato jer zna da conor vjv nikad vise nece prihvatit borbu u welteru jer je jednostavno premalen za njega nek se radije ide prijetit light heavy weightima pa nastradat protiv gustaffsona DC-a...

  • let³ 25.12.2016.

    ...eee, sta su kompleksi !?...

  • Francesco_Totti 24.12.2016.

    Svi borci Bukrawa(borilačka vještina),bi Mcgregora pojeli za doručak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare