To je to što me zanima!

Conteu pukao film: Popi*dio sam, pa mi smo prelimitirani

Imamo prelimitiranu momčad da bi se natjecala u Seriji A i Ligi prvaka. Pritom mislim i na kvalitetu i na broj igrača, iskren je, možda i previše, bio Interov trener
Vidi originalni članak

Ni 2-0 nakon prvog dijela Interu nije bilo dovoljno u Dortmundu. Borussia je izvela veliki preokret i s tri gola u drugom dijelu osvojila tri važna boda u borbi za drugi krug. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sasvim dovoljno da Antonio Conte - pukne.

- Imamo prelimitiranu momčad da bi se natjecala u Seriji A i Ligi prvaka. Pritom mislim i na kvalitetu i na broj igrača - iskren je, možda i previše, bio Interov trener.

- Ne tražim ništa od kluba, ovo su igrači koje imamo, ali samo ću reći da smo u planovima uoči sezone napravili opasno velike greške. Sada smo u paničnoj situaciji s ozljedama trojice igrača, dok drugi klubovi takvo što ni ne osjete.

BROZ SKRIVIO GOL Spektakl u Dortmundu! Inter vodio 2-0, Borussia pobijedila

Tada se tek zagrijao...

- Stvarno sam popi*dio jer ne možemo više od ovoga. Dosadilo mi je to ponavljati. Ovo se isto dogodilo u Barceloni. Zapravo, bilo je još gore jer smo imali dva gola prednosti. To je razočaravajuće, ali što da vam kažem? Kažu mi da bih se trebao više smijati na televiziji. Uvijek bih trebao govoriti iste stvari, pričati o procesu rasta, korak po korak... Možda da me pitate uvijek ista pitanja pa da probam odgovoriti - nastavio je retorički Conte bez puno pitanja.

- Ne zanima me siječanj ili veljača. Trebali smo planirati ovu sezonu puno, puno bolje. Dokazali smo da možemo svakoga ugroziti ako smo u formi, ali postoje igrači koji igraju bez prestanka. 

Znamo jednog na kojeg je mislio...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • danko1471991 07.11.2019.

    Tebi je momcad prelimitirana dok je u Barceloni obrnuto...

  • volimpršut 06.11.2019.

    Isti način poraza kao Rijeka sa Osijekom..potpuno identično!Inter ih je nadigrao u prvom poluvremenu,drugo katastrtofa!

  • silaaa 06.11.2019.

    Limitirana je tvoja famozna 3-5-2 postava

Komentiraj...
Vidi sve komentare