Obavijesti

Sport

Komentari 73

Spektakl u Dortmundu! Inter vodio 2-0, Borussia pobijedila

Spektakl u Dortmundu! Inter vodio 2-0, Borussia pobijedila
6

Borussia je gubila od Intera 2-0 golovima Lautara i Vecina i bila na koljenima, a onda čudesni drugi dio. Dortmund je preko Hakimija i Brandta preokrenuo u drugom dijelu i došao do velike pobjede od 3-2...

VIDEO

Nakon lude prošle sezone u Ligi prvaka, više nas ništa ne može iznenaditi. Čudesna i spektakularna utakmica u Dortmundu pripala je Borussijinom totalnom nogomet. Bili su u nokautu nakon prvog poluvremena, a Inter je radio što god je htio.

Pa je uslijedio totalni 'blackout'. Talijani su potpuno pali, a Nijemci su preko sjajnog Hakimija prvo smanjili na 2-1, Brandt je izjednačio na 2-2, a čudesni Hakimi je svojim drugim golom zakucao svojoj momčadi nova tri boda na ljestvici.

Inter je poveo već u 2. minuti golom Lautara. Igrači Borussije su kiksali i promašili loptu na centru, a nju je skupio Argentinac koji je otrčao do gola njemačke momčadi i zabio za 2-0. Vecino je u 40. minuti povećao na 2-0 golom Vecina iz sjajne Interove kontre. I činilo se da je to to. Znamo svi da su Talijani majstori čuvanja rezultata, a posebno Antonio Conte. No možda su bili previše samouvjereni. 

U drugom poluvremenu su izgledali neprepoznatljivo. Borussia je smanjila na 2-1 u 51. minuti, u 64. je Brandt izjednačio, a Hakimi riješio utakmicu u 77. Marcelo Brozović je igrao svih 90 minuta. Broz je predriblao trojicu nogometaša Borussije uoči drugog gola svoje momčadi, ali je zato izgubio loptu uoči Borussijine akcije za 2-2.

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Inter Milan

Inter je u teškoj situaciji nakon četiri kola. Pobjedom su se mogli odmaknuti Borussiji na tri boda, ali to su sada njima napravili Nijemci koji imaju sve u svojim rukama u posljednja dva kola. Inter u sljedećem kolu igra protiv Slavije, a onda im slijedi Barcelona. U obje utakmice im igra samo pobjeda, ali svima je jasno da će to biti jako teško jer ni Barcelona još nije osigurala osminu finala i velika je vjerojatnost da će u posljednjem kolu ići 'punim gasom'.

Champions League - Group F - Borussia Dortmund v Inter Milan

Antonio Conte i njegovi igrači će sigurno žaliti jer ovakve prilike ne smijete propuštati, ali koštala ih je kratka klupa. I sam Interov trener je rekao kako ima malo igrača, a sezona je dugačka. Nekoliko igrača mu igraju skoro svaku utakmicu, uključujući našeg Brozovića, i to ga je danas koštalo pobjede...

Rezultati:

Liverpool - Genk 2-1 (Wijnaldum 15', Oxlade Chamberlain 53'; Samata 41')
Napoli - Salzburg 1-1 (Lozano 44'; Haaland 11')
Borussia - Inter 3-2 (Hakimi 55', 77', Brandt 64'; Lautaro 5', Vecino 40')
Lyon - Benfica 3-1 (Andersen 4', Depay 33', Traore 89'; Seferović 78')
Chelsea - Ajax 4-4 (Jorginho 5', 71', Azpilicueta 63', James 74'; Quincy-Promes 2', 20', ag. Kepa 35', Van De Beek 55')
Valencia - Lille 4-1 ( Parejo 66', ag. Soumaro, Kondogbia, Torres; Osimhen 25')

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome