To je to što me zanima!

Čop: Dolazim iz Dinama pa mi pritisak nije nekakva novost...

Duje Čop predstavljen je navijačima Cagliarija na Sardiniji. Hrvatski napadač došao je na posudbu do kraja sezone. Cagliari ima pravo prvokupa u transferu od 5 mil. €
Vidi originalni članak

Duje Čop navukao je dres Cagliarija i predstavio se navijačima. Iako su prve informacije iz Maksimira protumačene kako se radi o prodaji hrvatskog napadača, talijanski klub objavio je kako Čop stiže na posudbu do kraja sezone.

Dinamu od te posudbe u blagajnu ide milijun i pol eura, a Cagliari ima pravo prvokupa na kraju sezone čime bi "modri" trebali utržiti pet milijuna eura.

- Spreman sam za novi izazov u karijeri. Uzor mi je Cristiano Ronaldo koji je veliki radnik. Nadam se najboljem - rekao je Duje Čop na predstavljanju.

Cagliari je nakon 18 odigranih kola na 18. mjestu u talijanskom prvenstvu. U zoni ispadanja. Čop bi trebao pomoći klubu u ostanku u prvoligaškom društvu. 

- Dolazim iz Dinama pa mi pritisak neće biti nikakva novost. Spreman sam za sve - dodao je hrvatski napadač koji je ponovno uzeo dres broj 90.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • LucijanMimica 15.01.2015.

    Iako nemas tehniku ni brzinu imas nos za gol ko Mandzo pravi si moderni napadac. Sretno!

  • poglavica dugi nos 14.01.2015.

    ja ne vjerujem poslali su igrača koji je zabio najviše golova za klub u polusezoni na posudbu. možda bi trebali pitat reala da im posudi ronalda

  • ravnikotari 14.01.2015.

    A ja idem u Barcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare