To je to što me zanima!

Čop(io) ga mišić! Dalić ostao i bez petog igrača uoči Engleza

Nakon Vrsaljka, Brozovića, Lovre Kalinića i Barišića, Zlatko Dalić ostao je bez još jednog igrača. Duje Čop ozlijedio je mišić i neće konkurirati za utakmicu protiv Engleske na Rujevici ovaj petak 12. listopada
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić je u novim problemima. Ozlijedio mu se i Duje Čop čime se broj ozlijeđenih za reprezentativne akcije protiv Engleske u Ligi nacija 12. listopada i Jordana u prijateljskoj utakmici tri dana kasnije popeo na - pet!

KARLO BARTOLEC (23) Novi Vatreni bek: Ovo je poput sna. Upoznat ću Luku i Raketu

Za ove dvije utakmice neće konkurirati Šime Vrsaljko, Lovre Kalinić, Marcelo Brozović, Borna Barišić i Duje Čop.

- Liječnička služba hrvatske reprezentacije detaljno je pregledala svu petoricu, pri čemu Vrsaljko ima problem s koljenom, a preostala četvorica ozljede mišića. Oni će nastaviti tretmanima i terapijom u svojim klubovima kako bi što prije bili maksimalno spremni za daljnje izazove - objavio je HNS na službenoj stranici.

BEZ DVOJBI Godinu dana na klupi Vatrenih: Dalić zaslužuje čistu desetku!

Zlatko Dalić je, kako je i najavio ako Lovre Kalinić neće moći, u reprezentaciju pozvao golmana Rijeke Simona Slugu. Ranije je pozvao Karla Bartoleca kojeg će isprobati na desnom boku umjesto ozlijeđenog Vrsaljka. Dobit će Bartolec šansu već protiv Bjelovara, a moguće je i da u petak bude iznenađenje koje je izbornik pripremio za Engleze.

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • st.hrvatska 10.10.2018.

    Ništa bitno

  • Dubrovnik0609 09.10.2018.

    Velika steta sto te nema..daj bjezi kvazi napadacu.. hendikep je kad igras a ne kad neigras

  • 78fernandes 09.10.2018.

    Pozvati orsica. Bolji je od perisica i rebica zajedno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare