To je to što me zanima!

Ćorić: Čili sam rekao da sve to riješi prije jer se meni ne igra

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Čile je odigrao fenomenalan meč. U prvom setu sam bio nervozan, ali Čili sam rekao da to riješi prije i da se meni stvarno ne igra pa je riješio sve u tri seta, rekao je Borna Ćorić nakon osvajanja Davis Cupa
Vidi originalni članak

Borna Ćorić na rubu sjedala pratio je meč Marina Čilića s Lucasom Pouilleom. Jer da je Marin kojim slučajem izgubio, on bi bio sljedeći na redu - i na paljbi. Pobjeda pri rezultatu 2-2 bila bi imperativ, a sama očekivanja stavila bi ogroman pritisak na njegova leđa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, da je i došlo do petog meča, u našoj reprezentaciji nema boljeg čovjeka za takve situacije. Mentalno čvrst kao da je od granita, Ćorić bi, bez sumnje, Hrvatskoj donio trofej Davis Cupa.

Na sreću, potrebe za time uopće nije bilo.

- Čile je odigrao fenomenalan meč. U prvom setu sam bio nervozan, ali Čili sam rekao da to riješi prije i da se meni stvarno ne igra pa je riješio sve u tri seta - rekao je Borna Ćorić za HRT.

Pobjeđivao je Federera, Nadala, Murrayja, ali...

- Stvarno je bila fenomenalna sezona, ovo je kao šlag na tortu, daleko najbitniji trofej u mojem cijelom životu. Sada treba par dana slaviti.

S tribina se onda začulo "Borna, poludi".

- Ma ja sam sada dovoljno lud, ne treba više.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mslistipica 26.11.2018.

    Čestitke cijelom timu za lijepu sezonu I titule Svjetskih Prvaka

  • Mara17Orsolic5 25.11.2018.

    Ovaj naš Borna je stvarno smiješan!! U petak je izjavio da je brzo riješio meč da se naša predsjednica ne bi živcirala, a sada kaže da je rekao Čili da to riješi prije jer se njemu ne igra! Hahaha!!

  • 25.11.2018.

    Ma nemam riječi, Francuzi su pali i nema većeg veselja! Bravo junačine naše! Sezona iz snova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare