To je to što me zanima!

Ćorić: Da, zamjeram izborniku Krajanu. Puno me to pogodilo

Zamjeram izborniku. Poštujem njegovu odluku, nisam ništa mogao promijeniti, ali molim da i on poštuje moju odluku o budućnosti i neigranju za reprezentaciju, rekao je Borna Ćorić
Vidi originalni članak

Nakon što je Borna Ćorić izbačen iz momčadi za finale Davis Cupa, rekao je kako je njegov odnos s izbornikom Željkom Krajanom završena priča.

>> Ćorić: Moj odnos s izbornikom Krajanom je završena priča

Ćorić je danas iznio prve impresije i prokomentirao budućnost svojih nastupa za tenisku reprezentaciju.

- Nažalost, nije baš dobro završilo. Nismo imali sportske sreće, bili smo jako blizu. Mislim da je bilo šest poena. Nije lagano, ali to je ta neka teniska sreća i takve stvari se događaju - prokomentirao je Ćorić za NovuTV poraz u finalu Davis Cupa protiv Argentine pa odgovorio na pitanje je li ga pogodilo to što je izbačen iz momčadi u zadnji tren:

- Pogodilo me puno jer dao samo godinu i pol, dvije, jako puno sam igrao, igrao sam svaki susret. Dosta sam pridonio tome i kad je bila najveća scena nažalost nisam bio u timu. Sigurno da me pogodilo.

Zamjera li Borna išta izborniku Krajanu?

- Zamjeram izborniku. Poštujem njegovu odluku, nisam ništa mogao promijeniti, ali molim da i on poštuje moju odluku o budućnosti i hoću li igrati ili ne. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, ali sve ovisi o mom zdravlju i koljenu. Koljeno je stvarno zeznuta stvar pogotovo kad vas ovako boli.

Ima li vaša odluka veze s tim tko će biti izbornik u budućnosti?

- Konkretno, nema veze tko će biti izbornik. Po meni, moj dolazak ovisi o mom zdravstvenom stanju. Hoće li moje koljeno biti dobro jer za finale nije bilo spremno. Rekli su (doktori) 2-3 mjeseca, ali oporavak može biti dosta duži. Ako ne budem sto posto spreman za pet setova neću igrati - dodao je hrvatski tenisač pa zaključio:

- Mislim da u narednih par godina nećemo moći osvojiti Davis Cup zato što momčad neće biti u najjačem sastavu.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • bare000 02.12.2016.

    Mali na stakama je bolji od karlovica

  • edmond 02.12.2016.

    Nevjerojatno kak ti klinci nakon dvije-tri utakmice ili meča umisle da su zvijezde i da se bez njih ne može,(Halilović,Čorić jedan i drugi) i sl. Umjesto da rade,treniraju i da se nametnu radom,kvalitetom i ponašanjem kako na terenu tako i izvan njega.Ovako sami sebi zatvaraju vrata klubova i reprezentacije,a ipak bi igranje za reprezentaciju trebalo biti čast i ponos svakom sportašu.

  • JerkoKC 02.12.2016.

    A što si htio?Da te stavi u ekipu i da predaš meć u pola radi bolova u koljenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare