To je to što me zanima!

"Ćorić-express": Borna razbio Argentinca za četvrtfinale...

NESTAO U 58 MINUTA Borna Ćorić prošao je u četvrtfinale Winston-Salema. Naš tenisač pomeo je Diega Sebastiana Schwartzmana 6-2, 6-1. Čeka ga Anderson...
Vidi originalni članak

Borna Ćorić pobijedio je na posljednjem ATP turniru uoči US Opena argentinskog tenisača Diega Sebastiana Schwartzmana uz samo tri izgubljena gema (6-2, 6-1). Borna je bio uvjerljiv  na turniru Winston-Salem Open protiv 75. igrača svijeta.

Hrvatski tenisač bio je sjajan u svakom segmentu igre i Argentinac nije imao rješenja. U prvom je setu triput oduzeo servis Argentincu, u drugom je u sjajnoj seriji od pet gemova u nizu pomeo protivnika i prošao u četvrtfinale turnira.

Bornu u meču za polufinale čeka drugi nositelj turnira, Južnoafrikanac Kevin Anderson, čovjek sa sjajnim servisom i 15. tenisač svijeta.

Winston Salem, 3.kolo

  • Borna Ćorić [8] (35) - Schwartzman (75) 6-2 6-1
Idi na 24sata

Komentari 23

  • bare000 27.08.2015.

    samo da i on ne ubode ponovo u donnu vekic

  • kom555 27.08.2015.

    Vidli smo dosad da Čorić može igrati sa svima,samo smireno kako on to zna i zašto nebi i Anderson pao? Sretno Borna!

  • depravedscum 27.08.2015.

    Osam aseva za kratka dva seta, nekoliko odlicnih bekhend paralela te standardna cvrstina s osnovne crte su bili dovoljni da se lokocom dobije agrentinski zemljas. Sada najtezi izazov obzirom da je Tsonga ispao, pobjeda protiv Juznoafrikanca bi ga strasno napumpala samopouzdanjem da mozda i ode do kraja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare