To je to što me zanima!

Ćorić izborio polufinale u Nici, Martić protiv Mrdeže na RG-u

Borna Ćorić ušao je u polufinale ATP-turnira svladavši u Nici Australca Duckwortha 6-3, 7-6. Petra Martić i Tereza Mrdeža igrat će za glavni turnir na Roland Garrosu...
Vidi originalni članak

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić nastavlja s odličnim igrama na ATP-turniru iz serije 250 u Nici. U četvrtfinalu 439.405 eura vrijednog turnira Borna je svladao Australca Jamesa Duckwortha 6-3, 7-6 (7-3). Za ulazak u finale borit će se s četvrtim nositeljem Leonardom Mayerom iz Argentine.

Treće je to polufinale na ATP-touru za 18-godišnjeg Zagrepčanina nakon Basela i Dubaija prošle godine. Već je pobjedom nad Francuzom Minom u četvrtfinalu izborio plasman u Top 50 prvi put u karijeri, a ova će ga pobjeda lansirati negdje oko 44. pozicije.

Dobre teniske vijesti stižu i iz Pariza, gdje su u tijeku kvalifikacije za drugi turnir iz serije Grand Slama u sezoni, Roland Garros. Petra Martić igrat će za glavni turnir nakon što je u drugom kolu svladala Kineskinju Yung-Jan Chan 6-4, 6-2.

Tereza Mrdeža došla je na korak do prvog plasmana u glavni ždrijeb nekog Grand Slama svladavši 20. nositeljicu kvalifikacija, Tunižanku Ons Jabeur 6-3, 2-6, 9-7.

Hrvatska će, nakon Mirjane Lučić-Baroni, Ane Konjuh te Donne Vekić dobiti i četvrtu predstavnicu na pariškom turniru jer će u trećem kolu kvalifikacija međusobno igrati upravo Martić i Mrdeža.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • IvanIvancic 22.05.2015.

    do kraja godine prvi hrvatski reket... cilic sad polagano pokazuje da je onaj US open bio velika slucajnost, mislim da ni njemu jos uvijek nije jasno kak je to uspio

  • strmi007 21.05.2015.

    Svaka čast

  • DraganJelić_1 21.05.2015.

    jebote ovaj klinac bolji cilica

Komentiraj...
Vidi sve komentare