To je to što me zanima!

Ćorić izgubio u debiju: Ovo mi je bila velika škola za dalje...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ovaj meč mi je velika škola. Ne smijem toliko šansi propustiti u jednom ovakvom meču, rekao je Borna Ćorić (17) nakon poraza od kvalifikanta Michaela Berrera...
Vidi originalni članak

Puno ću propuštenih prilika pamtiti s ovog meča. Previše je to šansi za ovaj nivo turnira, morat ću dobro proanalizirati gdje griješim i zašto se to događa, rekao je Borna Ćorić nakon što ga je 6-4, 3-6, 6-4 pobijedio njemački kvalifikant Michael Berrer na startu Zagreb Indoorsa.

Naš 17-godišnjak bio je dosta nervozan na startu, meč pred TV kamerama učinio je svoje. Imao je loptu za 5-5 u prvom, velike prilike za povratak u trećem, ali jednostavno nije imao svoj dan.

- Ovaj meč mi je velika škola. Ne smijem toliko šansi propustiti u jednom ovakvom meču - rekao je Borna.

Najveći kompliment dobio je od Nijemca nakon poraza...

- Rekao mi je da ću biti među 20 najboljih ako ovako nastavim - rekao je Borna poslije poraza.

Ovaj meč bio mu je dobar pokazatelj gdje je trenutačno.

- Znam da Berrer voli igrati u Zagrebu i da mu tu odgovaraju uvjeti, tako da sam se dobro držao protiv jednog takvog tenisača. Što slijedi? Nekoliko dana odmora, pa nastup na Futuresu u Zagrebu. Idemo nastaviti skupljati bodove - zaključio je zagrebački tenisač.

Michael Berrer stvarno voli igrati u Zagrebu, dva puta igrao je finale na Indoorsu...

I Štepanek ušao na crnu listu

Miloš Raonić, Janko Tipsarević, Feliciano Lopez, Grigor Dimitrov, Jürgen Melzer, Florian Mayer...a od jučer i Radek Štepanek. Čeh je posljednji u nizu zvijezda Indoorsa koja je otkazala nastup na 485.760 eura vrijednom turniru. 

Da su svi ovi tenisači došli u Zagreb bio bi to turnir na posebnom nivou, ovako se sveo, kao i svih prethodnih izdanja, na isključivo hrvatske tenisače.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ThunderdomeXI 05.02.2014.

    Bez obzira na njegov talent, bahatijeg igrača nisam dugo vidio. Slavi svaki poen ko da je u transu, čisto nepoštivanje protivnika, psovanje iza leđa na gubitak poena. Trebat će mu neki psiholog da dobro poradi s njim.

  • rudi17 05.02.2014.

    Berrer je pobijedio na iskustvo. Borna je igrao jako dobar tenis i potpuno iscrpio Berrera. Puno sreće Borna u nastavku sezone.

  • CaSiMiLoVicA 05.02.2014.

    pa nisi ni uspio ic u isti wc hahahahahahaha dobar ti ritual bio :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare