To je to što me zanima!

Ćorić je odustao od Australian Opena: Rame ne može izdržati

Zajedno s timom sam donio tešku odluku, a to je da ću se povući s Australian Opena. Blizu sam da budem na 100 posto, ali ne želim požurivati zadnji period mog oporavka, kazao je Ćorić
Vidi originalni članak

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (25) zbog ozljede ramena povukao se s prvog Grand Slama ove sezone o čemu je svoje obožavatelje obavijestio putem društvenih mreža. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nažalost, rame mi nije spremno izdržati više od pet setova stoga sam zajedno s timom donio tešku odluku da ću se povući s Australian Opena. Blizu sam da budem na 100 posto te sam došao u Australiju s namjerom da se vratim, ali ne želim požurivati zadnji period mog oporavka. Hvala vam na podršci"

Ćorić, koji trenutačno drži 89. mjesto na ATP ljestvici, u svibnju prošle godine bio je na operaciji desnog ramena zbog čega je propustio i posljednji Grand Slam sezone, njujorški US Open.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je 27. nositelj Australian Opena, u prvom će kolu igrati protiv igrača iz kvalifikacija, dok su tri hrvatske predstavnice izbjegle nositeljice u prvom kolu. 

Jedini hrvatski predstavnik u ždrijebu pojedinačnog turnira će u slučaju plasmana u drugo kolo za suparnika ponovno imati igrača iz kvalifikacija, a njegov mogući suparnik u 3. kolu je peti nositelj, Rus Andrej Rubljov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • picak..4 13.01.2022.

    Propo

  • rk10 13.01.2022.

    Evo sluzbeno Djokovic je upao kao Coriceva zamjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare