Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ćorić je odustao od Australian Opena: Rame ne može izdržati

Ćorić je odustao od Australian Opena: Rame ne može izdržati

Zajedno s timom sam donio tešku odluku, a to je da ću se povući s Australian Opena. Blizu sam da budem na 100 posto, ali ne želim požurivati zadnji period mog oporavka, kazao je Ćorić

VIDEO

Hrvatski tenisač Borna Ćorić (25) zbog ozljede ramena povukao se s prvog Grand Slama ove sezone o čemu je svoje obožavatelje obavijestio putem društvenih mreža. 

Pokretanje videa...

Prekid zbog Ćorića VIDEO

"Nažalost, rame mi nije spremno izdržati više od pet setova stoga sam zajedno s timom donio tešku odluku da ću se povući s Australian Opena. Blizu sam da budem na 100 posto te sam došao u Australiju s namjerom da se vratim, ali ne želim požurivati zadnji period mog oporavka. Hvala vam na podršci"

Ćorić, koji trenutačno drži 89. mjesto na ATP ljestvici, u svibnju prošle godine bio je na operaciji desnog ramena zbog čega je propustio i posljednji Grand Slam sezone, njujorški US Open.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borna Coric (@bornacoric)

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je 27. nositelj Australian Opena, u prvom će kolu igrati protiv igrača iz kvalifikacija, dok su tri hrvatske predstavnice izbjegle nositeljice u prvom kolu. 

Jedini hrvatski predstavnik u ždrijebu pojedinačnog turnira će u slučaju plasmana u drugo kolo za suparnika ponovno imati igrača iz kvalifikacija, a njegov mogući suparnik u 3. kolu je peti nositelj, Rus Andrej Rubljov.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića