To je to što me zanima!

Ćorić je slomio Split: Lažnjake naučio od Ronaldinha i Bake...

MAESTRALNO Nogometaš Dinama Ante Ćorić otkriva kako vježba lažnjake kojima je izbacio obranu Splita i koje ‘prodaje’ na utakmicama 1. hrvatske nogometne lige
Vidi originalni članak

Došlo je vrijeme da se vratim na svoju igru, tako ću i nastaviti. Ne bojim se grešaka, opet sam svoj. Podigao sam samopouzdanje, a trener je već danima prema meni jako korektan, kaže Ante Ćorić.

Pod korektan misli da opet razgovaraju. Jer nakon utakmice protiv Fole Zoran Mamić optužio je Antu da je zaglavio u noćnom klubu. Zna se da takve prijestupe Mamić ne tolerira.

- Trener nije znao detalje o situaciji s Jarunom. Nije znao što je istina. Evo, sad se ispostavilo da sam bio u pravu, nisam te noći, kao ni svake druge, bio vani, već sam bio s tatom kući. Ispričao mi se trener Mamić. Nema više nesuglasica - rekao je Ante i osvrnuo se na Mamićeve riječi da se “makne od suflera”.

- Pričali smo o tome, ne znam što to znači. Ne znam otkud to, i to je možda došlo od nekoga. Vjerojatno netko želi posvađati trenera Mamića i mene. On i ja smo super, prijatelji smo. Nemam ništa protiv njega i nikad neću imati.

Naravno, kad Ante igra kao protiv Splita, nitko protiv njega nema ništa. Trikovi i lažnjaci, kojima je izludio Split, plod su višesatnog učenja. I u teoriji, ali i u praksi. Oboje je savladao. Igrao je kao nekad Prosinečki.


- Lažnjake učim od Ronaldinha i Bake Sliškovića. Ne znam koja je to Ronaldinhova utakmica bila, ali na njoj sam puno naučio. Pogledao sam puno videa na YouTubeu, tako da mi je nešto ostalo u glavi - zaključio je Ante.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • busa 17.08.2015.

    Prosjecan igrac,nista vise.

  • piramida 17.08.2015.

    mamic je slomijo split zu pomoc sudca , Coric je ala Halilovic od kojeg svi bjeze a naj vise zahvaljujuci hrvatskim ne profesijonalnim novinarima koji su mu nabili ono sto nije.

  • bbbdado 17.08.2015.

    Izgleda da u ekipi postoji krtica , koji je tužio Antu

Komentiraj...
Vidi sve komentare