To je to što me zanima!

Ćorić je tek četvrti put (!) ove godine pobijedio u dva seta...

Nevjerojatno, ali istinito, bila je to tek četvrta Ćorićeva pobjeda ove godine u dva seta. Prethodne žrtve bile su Herbert u Monte Carlu, Norrie u Rimu te Munar u Halleu
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić plasirao se u četvrtak u četvrtfinale teniskog turnira u Zhuhaiju nakon što je sa 6-3, 6-4 pobijedio domaćeg tenisača Dija Wua, 339. na ATP ljestvici, poslije sat vremena i 30 minuta igre.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom je setu Ćorić suparniku uzeo dva puta servis, najprije za 4-3, a onda i za 6-3, a u drugom setu samo jednom i to mu je bilo dovoljno za set i pobjedu u meču.

Murray ili De Minaur

Ćorić je u meču servirao tri asa, a Wu šest, no Ćorić je realizirao više poena na prvom servisu - 76 posto naprama 62 - i na drugom - 83 posto naprama 43. Također, hrvatski tenisač nije ni jednom izgubio svoj servis.

Nevjerojatno, ali istinito, bila je to tek četvrta Ćorićeva pobjeda ove godine u dva seta. Prethodne žrtve bile su Herbert u Monte Carlu, Norrie u Rimu te Munar u Halleu. A ovo mu je bio 35. meč sezone na dva dobivena seta... Od 21 pobjede 17 ih je bilo u tri seta.

Ovo je bio prvi njegov susret s Kinezom, a u četvrtfinalu Ćorića čeka bolji iz ogleda između Škota Andyja Murrayja i Australca Alexa De Minaura (ATP-31.). Protiv australskog tenisača Ćorić dosad nije igrao nijednom, a s Murrayjem (ATP 413.) jest četiri puta i dva puta ga pobijedio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.09.2019.

    Ćorkalo baš očajan ove godine ali i kao takav je top 15. Bar na toj razini može biti idućih 10 godina, i ako neka naša mlada nada bljesne s njim će mo biti opet u igri za velike stvari. Ne treba gledati precrcno, ja sam istina mislio da će on biti sljedeći Nole, ali nije to baš tako lako. Podrška Borni, nije imao niti sreće sa ozljedama, najblaže rečeno.

  • 26.09.2019.

    Nadam se da će igrati s povratnikom Murrayem za polufinale, bit će dugih poena u tom slučaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare