To je to što me zanima!

Ćorić: Mislim da je bio penal, je*i ga, šteta što nismo zabili

Iscrpili smo se protiv Arsenala, dali smo zadnji atom snage, no žao mi je što nismo pobijedili, rekao je Arijan Ademi nakon remija Hajduka i Dinama na Poljudu (0-0)
Vidi originalni članak

Mislim da su gledatelji mogli uživati u derbiju, bilo je dosta prilika, lijepih akcija. Mislim da je ovo realan rezultat, rekao je Arijan Ademi nakon remija na Poljudu (0-0).

Hajduk je dominirao većim dijelom utakmice, a na Dinamovim igračima vidljiv je bio umor od teške utakmice s Arsenalom srijedu.

- Iscrpili smo se protiv Arsenala, dali smo zadnji atom snage, no žao mi je što nismo pobijedili - dodao je Ademi koji je obje utakmice odradio po 90 minuta.

Ante Ćorić ušao je u drugom poluvremenu i s terena je mogao vidjeti je li penal na Soudaniju postojao.

- Mislim da je kontakta bilo kod penala. Ne znam, je*i ga, šteta što nismo zabili - rekao je pred kamerama neiskusni Ante Ćorić.

Legende 'bilih' složne su da je Hajduk trebao pobijediti, no isto tako skidaju kapu Eduardu koji je danas slavio rođendan.

- Hajduk je zaslužio pobjedu danas, bio je bolji. Danas je Eduardo spasio Dinamo kao i protiv Arsenala - rekao je Ivan Katalinić.

S njim se slaže još jedan golman.

- Da, slažem se da je bio odličan. Spasio ih je u nekoliko navrata i svakako je igrač utakmice - zaključio je Stipe Pletikosa.

Idi na 24sata

Komentari 113

  • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 21.09.2015.

    A jesam se načitao gluposti od ovih hajdukovaca... zemljo otvori se... 1. stvar nemate veze o nogometu.2. uvijek na galamu pokusavate pobjedit.3. Lopta je udarila nogometasa dinama u ruku ali to nije penal jer je ruka bila u prirodnom polozaju tijela i to je onaj idiot beusan miljardu puta govorio i isticao na istim takvim primjerima, a sad budala promijenio priču.. sad odjednom to je penal... to nikad nije bio penal i nikad se to nije sviralo za penal prema tome prestanite kenjat i galamit na sudca... svi su vam krivi osim vas samih... jadni ste do bola... p.s. ni za dinamo nije bio penal ali pošto nije realiziran nema posljedica.... 0:0 je realan rezultat...

  • tomicalomica 19.09.2015.

    Najvise mi zao ovih sto pjesace po 40-50 km da se domognu Splita i onda 0:0 hahaha

  • tomicalomica 19.09.2015.

    Nisam gledao utknicu jer sam bio jampi i zaspao ..cujem da je Dinamo dominirao 90 min , ali dobro 1:1 je ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare