To je to što me zanima!

Ćorić nakon trosatne borbe u 1/4 finala, slijedi Andy Murray

Ciparski tenisač Marcos Baghdatis predao je meč 1/8 finala ATP-turnira u Dubaiju Borni Ćoriću, pa je mladi Hrvat izborio četvrtfinalni okršaj s Andyjem Murrayem...
Vidi originalni članak

Borna Ćorić borbenim nastupima u Dubaiju probija se do same završnice vrijednog turnira iz serije ATP 500. Mlada hrvatska teniska zvijezda i sretni gubitnik ovog turnira probio se u četvrtfinale nakon predaje Cipranina Marcosa Baghdatisa pri rezultatu 6-4, 4-6, 6-6 (4-4).

Bio je to izjednačeni meč u kojem su obojica tenisača čak šest puta gubila svoj servis. Borna je trima breakovima u prvom setu poveo 6-4, ali je loše otvorio drugi i s dva uzastopna izgubljena servisa dopustio Baghdatisu da se vrati na 1-1.

U trećem, odlučujućem setu, obojica tenisača napravila su dva breaka te se otišlo u tie-break. Tada je pri rezultatu 4-4 Baghdatis predao meč zbog lakše ozljede. No izgleda da nije htio pretrpjeti poraz u pravom smislu te riječi.

Bilo kako bilo, nakon ispadanja iz kvalifikacija Borni će ovaj uspjeh znatno podići samopouzdanje, a četvrtfinale 2.802.605 dolara vrijednog turnira bit će pravi spektakl: okršaj s trećim nositeljem, Britancem Andyjem Murrayem koji je dobio Potugalca Joãa Sousu 6-0, 6-2.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • lovac_u_mutnom 26.02.2015.

    Eto kako izgleda mec kad igraju hrvat i hrvatski zet...

  • ich099 25.02.2015.

    haha..bitno da sam ja igrao da ce bagdatis dobit 2:0 zato mu hvala sta je predao jer sad mi se racuna u tecaj 1 kao pogoden par

  • gregorsamsa555 25.02.2015.

    Tko moze, neka baci pogled na mec Federer-Verdasco. Spanjolac igra kao u deliriju, lupa precizne servise, Rogera stalno izludjuje mocnim forhendom, cak je i zakucao jednu loptu kao Sampras iz najboljih dana. Sada je odigrao prvi losiji gem i vratio velikog Svicarca u igru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare