To je to što me zanima!

Ćorić: Pokazali smo tko je bolji i tko će ove sezone biti prvak!

Bio sam ljut nakon utakmice u Norveškoj i crvenog kartona, hvala treneru što mi je opet dao priliku, otkrio je Dani Olmo koji je zabio tek drugi gol za prvu momčad Dinama u četiri sezone
Vidi originalni članak

Kad je Hajduk dobio zadnji derbi u Maksimiru nakon skoro deset godina, to im je bilo kao da su osvojili prvenstvo. Sad smo pokazali tko je bolji i tko će ove sezone biti prvak, rekao je Ante Ćorić nakon Dinamove pobjede u derbiju nad Hajdukom (3-1).

- Komu posvećujem gol? Navijačima, svim onima koji me, neću reći, pljuju, ali i onima koji me podržavaju i onima koji me ne podržavaju. Izašao sam iz igre jer mi je mišić odjednom natekao - dodala je Dinamova "desetka", strijelac vodećeg gola.

Drugi je zabio Dani Olmo, čovjek koji ga je zamijenio početkom drugog poluvremena. Bio mu je to debi u HNL-u samo tri dana nakon što je dobio crveni karton protiv Odda u Europskoj ligi.

- Bio sam ljut nakon utakmice u Norveškoj i crvenog kartona, hvala treneru što mi je opet dao priliku. Ovo mi je sigurno najvažniji gol dosad u karijeri i jedan od najdražih. Velika i bitna pobjeda za nas - poručio je Španjolac, kojemu je to bio tek drugi gol za prvi sastav Dinama u četvrtoj sezoni na Maksimiru.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Ustani bane 08.08.2017.

    Pa i Rijeka je danas pokazala ko ce biti prvak Volim te Dinamo 💙💙💙💙💙💙

  • sumarinac 07.08.2017.

    Umisljeni klinjo :)

  • MateCro 07.08.2017.

    Gledam komentare i ono. Pa jer je zabranjeno da se pune samopouzdanjem ? Ili bi trebao reci, na zalost necemo biti pravaci ? Jadno

Komentiraj...
Vidi sve komentare