To je to što me zanima!

Ćorić ponovo na velikoj sceni: "Partijat ću tek kad izgubim"

Borna Ćorić, 17-godišnji najperspektivniji mladi svjetski tenisač, vjeruje u dobar nastup na 25. izdanju Croatia Opena koji počinje danas. Igra protiv Roger-Vasselina
Vidi originalni članak

Super je u Umagu. Dosta sam trenirao i zadovoljan sam uoči početka turnira. Dobio sam i neke savjete od Gorana Ivaniševića, tako da mogu reći da jedva čekam da turnir počne, rekao je Borna Ćorić.

Prošle godine, kao 16-godišnjak, nije bio previše impresioniran. Uzeo je set Argentincu Horaciju Zeballosu, tad 58. igraču svijeta, nedostajalo je iskustva za mrvicu više.

- Ove godine izvukao sam Roger-Vasselina. Goran me pripremio za meč jer je Marin Čilić igrao protiv njega početkom godine. Što je rekao? Dosta sjajnih stvari, spreman sam za taj izazov - rekao je Zagrepčanin.

Svjestan je da je Umag drukčiji u odnosu na ostale turnire i da tu prijeti dosta "opasnosti"...

- Istina je da igrači znaju dugo ostati budni, ali to se meni neće dogoditi. Partijati mogu jedino nakon što izgubim - nasmijao se naš mladi tenisač.

U travnju je u Davis Cupu pobijedio Jerzyja Janowicza, 21. igrača svijeta, i to je utjecalo na to da ga konkurenti ipak malo drukčije gledaju.

- Više nisam toliko nepoznat drugima, sad su možda više oprezniji - kaže 17-godišnjak.

Bornu često uspoređuju s Novakom Đokovićem.

- Novak je jedan od najboljih svjetskih tenisača i dosta mi laskaju te usporedbe. Volio bih ga jednom upoznati i trenirati s njim - rekao je trenutačno 232. tenisač na ATP Touru.

Spreman je za Umag, jako motiviran da bude jedna od senzacija turnira...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • teletubiess 21.07.2014.

    Nadam se da će Borna uspjeti iznenaditi Roger-Vasselina. Inače, prijenos je na HRT 2, jedino je šteta što će komentirati Bruno, a ne Mićo.

  • strmi007 21.07.2014.

    sretno!

  • Hrvatica<3 21.07.2014.

    Sretno borna :-D

Komentiraj...
Vidi sve komentare