To je to što me zanima!

Ćorić višak i u Olimpiji: Nekad velika nada vraća se Mourinhu

Ante je do 21. godine skupio preko 100 nastupa u Prvoj HNL. Tehnikom i igrama stvorio je renome najveće nade hrvatskog nogometa i za šest milijuna eura otišao u Romu. Tada je sve krenulo nizbrdo...
Vidi originalni članak

Gotova je posudba u Sloveniji. Slovenski prvoligaš Olimpija odlučio je vratiti Antu Ćorića (24) u matičnu Romu gdje će nekad velika nada hrvatskog nogometa pokušati oživjeti karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO: Ćorićev gol Istri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Olimpiju je prešao u veljači ove godine te odigrao prvih šest utakmica. Tada je i asistirao u remiju protiv najvećeg rivala Maribora. Međutim, nakon malo više od mjesec dana od dolaska teško se ozlijedio te do kraja sezone više nije bio na raspolaganju treneru.

S Romom ga ugovor veže još dvije godine, no Ćorić će po povratku u Rim naići na nove nedaće. Na klupu 'vučice' sjeo je tvrdi Jose Mourinho, koji Hrvata nema u planovima pa će gotovo sigurno uslijediti nova posudba i samo je pitanje trenutka i odabira idućeg kluba.

Bivši igrač Dinama za Romu je odigrao samo tri utakmice nakon čega su uslijedile posudbe u Almeiru, WWW-Venlo i Olimpiju. Gdje je krenulo nizbrdo teško je reći, no činjenice pokazuju da je Ćorić u tri kluba u zadnje dvije godine ostvario samo 26 nastupa, a zadnji gol zabio je u dresu Dinama prije skoro četiri godine. Tog 9. prosinca 2017. godine dao je gol u pobjedi 5-1 protiv Istre 1961.

Ćorić je do 21. godine skupio preko 100 nastupa u Prvoj HNL. Tehnikom i igrama stvorio je renome najveće nade hrvatskog nogometa pa za šest milijuna eura prešao u Romu.

Tada su krenuli problemi iz kojih se do danas nije uspio izvući. Ipak, tek su mu 24 godine i još ima vremena. Odabir idućeg kluba morao bi biti po mjeri jer već polako ulazi u najbolje igračke godine.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Vladovladić_1 02.07.2021.

    Halilović, Ćorić, Pjaca slijedeći je Gvardiol.

  • NEOPISIVO_2 02.07.2021.

    Nije meni žao što je on propao kao igrač jer je to zaslužio. Već je meni krivo što mi je narušio moju stručnost u procjeni talenta. Ja sam godinama na zapadu Maksimira tvrdio da je on najveći talent u Dinamu i da će napraviti najbolju karijeru. Društvo me i danas ismijava, a ja sam svoju zabludu shvatio kada sam utvrdio njegov bojkot igranja za U-21 protiv Švedske, još negdje 2017. godine. Zoran Mamić ga je prokužio i prije, pa ga već tada nije stavljao u tim, ali to ipak nije zasmetalo da ga uvale Romi.

  • djuro 987 02.07.2021.

    Bilo kako bilo taj ima više para od svih nas zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare