To je to što me zanima!

Ćorić više nije najbolje rangirani Hrvat, ogroman skok Raducanu

Posljednji Grand Slam hrvatski tenisači htjet će što prije zaboraviti, a uslijedio je i veliki pad na ljestvicama. Marin Čilić izbio je ispred Borne Ćorića, Petra Martić ostala najbolja Hrvatica
Vidi originalni članak

Borna Ćorić je na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak pao 16 mjesta i više nije najbolje rangirani hrvatski tenisač nego je to Marin Čilić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čorić je pao 16 mjesta i sada zauzima 51. poziciju, dok je Čilić, koji je također pao i to četiri mjesta u odnosu na ljestvicu od prije dva tjedna, sada 40. tenisač svijeta. Ivo Karlović je napredovao 17 mjesta i popeo se do 204. pozicije, a napredak i to od osam mjesta je ubilježio Borna Gojo koji je sada 225. tenisač svijeta.

Na vrhu ljestvice nema promjena. Prvi je srpski tenisač Novak Đoković, drugi je pobjednik US Opena Rus Daniil Medvjedev, a treći Grk Stefanos Tsitsipas.

Najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić ostala je na 32. poziciji na WTA ljestvici.

EMMA RADUCANU Tko je čudesna tinejdžerica koja je pokorila US Open: Voli balet i Formulu 1, sjajna u matematici

Donna Vekić je pala tri mjesta, sa 54. na 57. poziciju. Pad, ali od jednog mjesta, zabilježila je i Ana Konjuh, ona je sada 88. tenisačica svijeta. Jana Fett je ostala na 208. poziciji na kojem je bila i prije dva tjedna, a Tereza Mrdeža je pala sa 236. na 237. mjesto.

Među vodećima nema promjena. Prva je Australka Ashleigh Barty, druga je Bjeloruskinja Arina Sabalenka, treća Japanka Naomi Osaka. Osvajačica US Opena Emma Raducanu skočila skočila je sa 150 na 23. mjesto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Turbojunkie 13.09.2021.

    Ako je on najbolje rangiran kako igraju drugi?

  • 13.09.2021.

    Borna je prošle godine igrao četvrtfinale US Opena i normalno da je izgubio bodove ovogodišnjim neigranjem.., samo nek' se uspješno oporavi nakon operacije!🤗

  • odcentramalonadesno 13.09.2021.

    Tko je Ćorić ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare