To je to što me zanima!

Ćorićeva povratnička bajka se nastavlja: Borna je 'otpuhao' Augera za polufinale Mastersa

Što god se reklo i napisalo, mala je pohvala za Ćorića i njegov podvig u Cincinnatiju. Nakon tako duge pauze nanizati takva imena... Borna je ovim slavljem došao do 16. 'Top 10' pobjede u karijeri
Vidi originalni članak

Nakon Musettija, Nadala i Bautiste, u Cincinnatiju je 'od ruke' Borne Ćorića pao i Kanađanin Felix Auger Aliassime (9.)!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borna je odigrao još jedan fenomenalan meč, osvojio nevjerojatnih 97% (31/32) poena na prvom servisu ne dopustivši Augeru niti jednu jedinu break loptu u meču. Ćorić je na koncu slavio s 6-4, 6-4.

Što god se kazalo i napisalo, mala je pohvala za Ćorića i njegov podvig u Cincinnatiju. Nakon tako duge pauze nanizati takva imena... Borna je ovim slavljem došao do 16. 'Top 10' pobjede u karijeri te prvog polufinala Mastersa nakon 2018. kada je u životnoj karijeri u Šangaju nanizao Wawrinku, Del Potra i Federera prije nego što je u finalu izgubio od Đokovića.

ŠPANJOLAC U ČETVRTFINALU Čilić se ispuhao protiv Alcaraza

U polufinalu će Borna igrati protiv boljeg iz ogleda Norrieja koji je u tri seta bio bolji od Alcaraza. I tamo će biti, kako Amerikanci kažu, 'underdog'. No, bio je i u svakom meču dosad u Cincinnatiju pa, evo ga u na korak od najvećeg naslova u karijeri.

Ćorić je, podsjetimo, u karijeri na ATP razini osvojio Marrakech (zemlja, 2017.) i Halle (trava, 2018.), dok je na posljednjoj prepreci zapinjao pet puta.

ŠPANJOLAC PRIZNAO Nadal nakon poraza od Ćorića: Borna je jednostavno bio bolji
 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Steve01 20.08.2022.

    ma slučajnost jer je ovaj ozlijeđen

  • Spin the block twice 20.08.2022.

    25 godina , nadam se da su ga ozlijede 'mimoišle' , pa se toplo radujem topu 10 , a kroz godonu-dvije i br. 1. pored ovih marketinških mladih nada ! Bravo Ćoriću !

  • Tobi Tobi _____ 20.08.2022.

    vidi mu se po faci da bude pobjedio do kraja

Komentiraj...
Vidi sve komentare