To je to što me zanima!

Ćorluka: Htio sam se vratiti u Dinamo, ali nitko me nije zvao

Puno je lakše biti treniran u klubu nego što ja mogu, kao još uvijek neiskusan otac, trenirati sina ili doći s njim na zajedničku notu. Žena više uspijeva u tome, no pohvatat ću ja sve i imati veću ulogu u njegovu životu
Vidi originalni članak

Naravno da sam se čuo s Lukom i dečkima prije nego što sam postao pomoćnik i tu je bilo puno smijeha. Svi jedva čekamo prvi trening kad neću biti s njima na terenu nego u trenerskoj opremi. Bit će sigurno zezancije i smijeha, ali onda ćemo se uozbiljiti.

Rekao je to Vedran Ćorluka (35) u intervjuu za RTL nakon što je preuzeo novu ulogu u životu i na Euru će biti Dalićev pomoćnik.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I najavljujući Euro, govori baš kao izbornik.

- Uvijek na velikom natjecanju imamo pravi naboj i možemo nešto napraviti. Bit će tako i ovaj put, skupit ćemo se, očekujem prolazak skupine, a onda smo svima nepoželjan protivnik - priča Čarli i nastavlja:

DALIĆEV POMOĆNIK Ćorluka: Odigrao sam zadnju utakmicu, vidim se kao trener

- Vjeru u dobar rezultat temeljim na samopouzdanju, uvijek smo na velikim natjecanjima imali taj gard i nikome nismo priznali da je bolji, čak ni kad je to bilo očigledno.

Ni sam nije siguran hoće li uz njega na klupi biti i Ivica Olić. S Draženom Ladićem, Olićem i Ćorlukom, Dalić bi na Euru uza se imao pomoćnike sa 266 nastupa za reprezentaciju. No...

LUKSUZ ZA ĆORLUKU I FRANKU Čarli se vratio kući: U mirovini ga čeka vila od 15 milijuna kuna

- Klub ga je pustio, bili su fleksibilni, ali navijački dio nakon lošije sezone ipak želi da Ivica cijele pripreme provede s CSKA - prenio je Ćorluka.

On je završio igračku karijeru i vratio se iz Moskve u Zagreb, te će sada imati više vremena za sinčića Viktora.

- Puno je lakše biti treniran u klubu nego što ja mogu, kao još uvijek neiskusan otac, trenirati sina ili, ajmo reći, doći s njim na zajedničku notu. Sad žena više uspijeva u tome, no sad ću ja pohvatati sve i nadam se imati veću ulogu u njegovu životu.

To će se dogoditi sigurno, ali ono što se nije ostvarilo Čarlijev je povratak u Dinamo. Klub odakle je krenuo u veliku karijeru.

- Ta ideja i san uvijek su postojali, ali... nitko me nije zvao! Zato se nije dogodilo. Dinamo će uvijek u meni imati velikog navijača, Novi Zagreb i Sloboština uvijek su bili u plavom i bit će i dalje - zaključio je Ćorluka za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • pušenjeubija 19.05.2021.

    nerealni ste, a kako svi ti klubovi uzimaju "svoje" stare igrače?? Pa igrač kao Čorluka ti donosi iskustvo i reputaciju za druge igrače. Mogao bi on i s 35 na leđima odigrati HNL i dio europe.

  • StjepanValjak 19.05.2021.

    Dobro je da ti je žena glavna,samo joj nedaj da pjeva

  • 19.05.2021.

    Realno,zašto nisi u naponu snage došao odigrati jednu sezonu u Dinamu još? Zbog novaca,ok,a sad si Čarli svoje odigrao i sve 5,uživaj u obitelji i životu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare