To je to što me zanima!

Rakitić: Nogomet je najgluplja stvar; Čarli: Teže je bilo 2008.

I to je nogomet, da netko zabije iz svoje jedine šanse iz polukontre. Nitko ne može reći da nismo dali sve od sebe, rekao je Vedran Ćorluka nakon poraza od Portugala u Lensu
Vidi originalni članak

Naravno da smo tužni, jer nismo ovo zaslužili. No, i to je nogomet, da netko zabije iz svoje jedine šanse iz polukontre. Ipak, sutra je novi dan, a nitko ne može reći da nismo dali sve od sebe. Međutim, nije bilo dovoljno, rekao je Vedran Ćorluka.

Hrvatska, koja je do ove utakmice igrala naljepši nogomet na Euru, ispala je od Portugala golom u 117. minuti.

- Portugal se postavio s mnogo poštovanja prema nama i stoga još više boli što ih nismo prošli. Dobro su se zatvorili, čekali svoj protunapad i nije bilo prostora za našu igru.

- Što se utakmica bližila kraju, to smo bili opasniji, ali jednostavno nismo zabili - rekao je Ćorluka, koji je već proživio dramatičan poraz na Europskom prvenstvu, onaj u Beču 2008. godine.

- To mi je palo teže nego ovo. No mislim da smo ovdje imali puno veću šansu - rekao je hrvatski stoper.

Raketa: Nikad nisam vidio više suza u svlačionici

- Pa oni ni sami ne znaju kako zabijaju golove. Da ih sad pitate kako su zabili, ne bi znali. Za nogomet kažu da je najbolja igra na svijetu. Nekad je najgluplja stvar na svijetu. Nemoguće je da bolja momčad ide kući, a lošija ostaje - rekao je Ivan Rakitić.

- Ne znam zašto se uvijek lomi na našim leđima. Gdje je ta pravda? Igrali smo dobro cijeli turnir, ne mogu vjerovati da idemo kući. Nikad nisam vidio više suza u hrvatskoj svlačionici - dodao je Rakitić.
 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • FREEDOM 27.06.2016.

    ... Hrvatska se u dobrom svjetlu pokazala na Euru.. moglo je i bolje , očekivali smo više ... bilo je i taktičkih pogrešaka (startanje Mandžukića ) , no taktičke greške kao i one igrača na terenu sastavni su dio nogometa ... nije kraj svijeta , idemo dalje ...

  • nokia010 26.06.2016.

    Fudbal je najlepsi sport na svetu! Steta za poraz od Portugala,ali za to nije kriv fudbal vec nedostatak srece.

  • donor4 26.06.2016.

    ccc a lovica se dijeli.bez poreza hr.

Komentiraj...
Vidi sve komentare