To je to što me zanima!

Ćorluka otkrio lošu vijest, a naljutilo ga pitanje: Glupost! Pa mi smo ozbiljna reprezentacija

Izbornik Rangnick dolazio je u Lokomotiv kao savjetnik kad sam ja odlazio i nakon razgovora shvatio sam njegovu filozofiju. Uvjeren sam da će ići 100 na sat. Ali i mi idemo na pobjedu, rekao je Dalićev pomoćnik Ćorluka
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić vraća se s pogreba svog oca, pa je dan uoči utakmice s Austrijom u Osijeku (20:45) na otvaranju Lige nacija pred novinarima bio pomoćnik Vedran Ćorluka. I odmah izvijestio o stanju i problemima.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Joška Gvardiola smo pustili, neće igrati nijednu utakmicu. Otišao je na rehabilitaciju i mislim da je u ovom trenutku to najbolje za njega, da se spremi za novu sezonu. Vrsaljko neće konkurirati za Austriju, nadamo se da hoće za Francusku u Splitu. Modrić će danas trenirati pa ćemo vidjeti hoće li početi ili ući s klupe.

Nema ni Ivana Perišića, a novinarsko pitanje propušta li Ivan ovu akciju možda i zbog potpisa ugovora s Tottenhamom prilično je naljutilo i razočaralo Ćorluku...

TO JE PLAN... Modrićev jubilej: Na punom Poljudu protiv svjetskih prvaka Francuza do 150. nastupa... TRENINZI BEZ ŠEFA Modrić stiže dan prije utakmice, na Austriju s najjačim snagama?

- Hrvatska je ozbiljna reprezentacija koja ne dopušta igranje s imidžem i takvim glupostima koje ste naveli. U reprezentaciju dolaze igrači koji su zdravi. Brozović? Kada može i kada je zdrav, naravno da igra za Hrvatsku.

Hoćete li otkriti sastav, bilo je sljedeće pitanje?

- Evo izbornik mi je upravo poslao poruku da vam otkrijem - nasmijao je Ćorluka znatiželjno društvo.

- Šalim se. To će otkriti, ako i kada želi, izbornik. Otprilike znamo 90 posto, ali bolje da se vi igrate pogađanja.

Kakvu Austriju očekujete sutra?

- U punom gasu! Izbornik Rangnick dolazio je u Lokomotiv kao savjetnik kad sam ja odlazio i nakon razgovora shvatio sam njegovu filozofiju. Uvjeren sam da će ići 100 na sat. Ali i mi idemo na pobjedu.

Što vi kažete na raspored i četiri utakmice u 11 dana, nakon kraja klupske sezone?

- Nama su uvijek utakmice u lipnju pravile probleme. Ali moram pohvaliti nove igrače, imaju malo drugačiji mentalitet od naše generacije i gore od želje da istrče. Nisu pokazali nikakav umor, a imamo i dosta igrača, svima je gušt obući dres.

Između ostalih, i Mateu Kovačiću koji je rekao:

- Puno je utakmica nakon sezone. S Chelseajem sam odigrao dosta utakmica. Nije jednostavno, ali što je, tu je, Čast je igrati za Hrvatsku. Spremni smo i motivirani za sutrašnju utakmicu - rekao je Kovačić, otkrivši da Luki još nisu stigli svi čestitati.

- Nikoga ne podcjenjujemo. Austrija je odlična, to su pokazali na zadnjem Europskom prvenstvu i sigurno će biti još bolji s novim izbornikom, koji gaji dobar nogomet s puno presinga i trke. SP? Još je rano za to. Imamo prvo četiri utakmice Lige nacija. Sada smo fokusirani na Austriju. Idemo korak po korak. Utakmice neće biti jednostavne. Moramo biti spremni. I ne bih htio govoriti što očekujemo od Lige nacije. Bitno je dobro ući u grupnu fazu i sutra odigrati kako smo se dogovorili.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Al Bundyy 03.06.2022.

    Daliću odlazi

  • ZG_d 03.06.2022.

    Corluka je postal jako pametan...

  • Exterminator 03.06.2022.

    sutra letimo na krilima Kovačića u 3 pi... nezgodni su Austro Ugari a nas sve potrefilo ozljede , svadbe korona , transferi ? možda nas Vlašić spasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare