To je to što me zanima!

Cormier: Stipe je najbolji ikad, ovakva prilika se ne propušta

Imam priliku boriti se s najvećim prvakom teške kategorije svih vremena i pokušati zacementirati sebe kao jednog od najboljih boraca ikada, rekao je Daniel Cormier, UFC-ev prvak u poluteškoj
Vidi originalni članak

Daniel Cormier nije planirao vraćati se u tešku kategoriju. Iako je prirodni teškaš i u kraljevskoj kategoriji je neporažen, u poluteškoj mu je sasvim dobro. No, novčana ponuda UFC-a bila je preizdašna i DC se odlučio boriti sa Stipom Miočićem za naslov teške kategorije.

- Uzbuđen sam, ovo je velika stvar - rekao je bivši Olimpijac.

NEPORAŽEN KAO TEŠKAŠ Tko je Cormier? Bio je četvrti na OI, kasnije skoro preminuo

- Imam priliku boriti se s najvećim prvakom teške kategorije svih vremena i pokušati zacementirati sebe kao jednog od najboljih boraca ikada - izjavio je Cormier za TMZ.

Borac koji jedini poraz u karijeri ima od Jona Jonesa odbijao je vratiti se u tešku kategoriju. No, nakon što mu je dobar prijatelj Cain Velasquez, razlog zbog kojeg nije htio nastupati u teškoj, dao dozvolu, Cormier nije dvojio ni sekunde.

- Ja se samo želim boriti. Osim toga, ovo je velika prilika koja se ne propušta. Nakon što mi je Cain Velasquez dao zeleno svjetlo i poželio uspjeh, ja sam pomislio, ‘Znaš što? Ja to moram napraviti.

Cormier u borbu s Miočićem ulazi nakon dominantne pobjede protiv Volkana Oezdemira na UFC-u 220.

- Nikada me nije bilo strah neke borbe. Pitanje je uvijek bilo, odgovaraju li uvjeti onome što ja želim postići i što se događa s mojim timskim kolegom. Cain mi je rekao kako ne misli da će se odmah boriti za naslov, stoga je odlučio pripremiti me da postanem prvak teške kategorije.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ivica31 30.01.2018.

    DS trenutno je nabolje šta Dana može ponuditi za napad na pojas. Nije loš borac, dapače ali trenutno Stipe je nedodirljiv, riješit će i njega sigurno! Samo je pitanje u kojoj rundi.

  • bonecrusher 29.01.2018.

    Male su šanse DC-u protiv Stipe ali mislim da ih ima puno više nego što je imao Nnganou.

  • bonecrusher 29.01.2018.

    I ja bi radije gledao Stipu protiv Brock Lesnara, ali šta je tu je.Ako već Stipe već mora izgubiti od nekog neće mi biti toliko žao ako pojas uzme DC

Komentiraj...
Vidi sve komentare