To je to što me zanima!

Courtois nezadovoljan: Nije fer, osvojio sam LP i La Ligu i onda završim sedmi u poretku...

Ako ste golman, nemoguće je osvojiti Zlatnu loptu. Osvojio sam Ligu prvaka i La ligu. Svi mi zahvaljuju zbog obrana i onda završim sedmi u izboru, prokomentirao je belgijski golman
Vidi originalni članak

Real Madrid koncem prošle sezone osvojio je 14. Ligu prvaka, ponajviše zahvaljujući briljantnoj predstavi Thibauta Courtoisa koji je Liverpoolu sve branio u finalu zbog čega je belgijski golman bio nezadovoljan poretkom u nagradi za Zlatnu loptu, a za utjehu je dobio nagradu za najboljeg golmana.

- Ako ste golman, nemoguće je osvojiti Zlatnu loptu. Osvojio sam Ligu prvaka i La ligu. Svi mi zahvaljuju zbog obrana i onda završim sedmi u izboru... Ali bar postoji nagrada za najboljeg golmana. Ipak, ponosan sam jer sam osvojio tu nagradu kao golman Reala - kazao je Courtois.

Podsjetimo, Benzema je osvojio tu prestižnu nagradu ispred Sadia Manea i Kevina de Bruynea, a u 'Top 10' je ukupno uvršteno čak četiri igrača Reala. Osim spomenutog dvojca Vinicius Junior završio je osmi, a Luka Modrić deveti.

A što bio onda trebao reći Real? Kraljevi su osvojili Ligu prvaka, odnosno dokazali da je Real najbolji klub u Europi, no ta je nagrada ipak otišla u ruke Manchester Cityja. Ispred Reala je završio i Liverpool. Obje momčadi, Real je izbacio na putu prema naslovu.

FRANCUZ NAJBOLJI NOGOMETAŠ Benzema najstariji osvajač nakon 66 godina! Zbog tog sam čovjeka ispunio svoj san... BALLON D'OR Benzemi Zlatna lopta! Modrić deveti, kraj ere Messija i CR-a: Gvardiol među samom elitom

"Treća najbolja momčad u sezoni 2021/22. - sretni?", sarkastično je prokomentirao Kroos na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • foša 18.10.2022.

    Indvidualne nagrade nikad nece bit pravo mjerilo timskog sporta

  • Puno volim Hrvatsku 18.10.2022.

    Dobar golman je pola momčadi, kao i loš golman uništi sav trud od ekipe.

  • Xyster 18.10.2022.

    Ja mislim da je trebao osvojiti Makkeile, da je sudio čisti faul na Donnarumi, Madrid bi već u osmini finala bio gdje je trebao biti. Kući.

Komentiraj...
Vidi sve komentare