To je to što me zanima!

Čovjek koji je srušio City: Još je u zatvoru, odbili mu žalbu...

Pinto se našao iza rešetaka zbog istrage koja ga je osumnjičila zbog čak 147 kaznenih djela, no na sudu će se naposljetku sukobiti samo s 90 točaka optužnice - redom hakiranja, sabotaži i prevare
Vidi originalni članak

Uefa je izbacila Manchester City iz Lige prvaka na dvije godine, a uz to je engleski klub i udarila po džepu te će morati platiti 30 milijuna eura kazne.

ŠOK IZ NYONA Uefa izbacila Manchester City iz Lige prvaka na dvije godine!

Klub je kažnjen jer je u svojim izvještajima navodio krive činjenice oko brojka koje su u klub ulili sponzori, a ta afera otkrivena je još 2018. nakon što je njemački Der Spiegel objavio poruke elektroničke pošte i dokumente koji su uputili na ilegalne radnje. Spiegelov izvor bio je Football Leaks iza kojeg je stajao portugalski haker - Rui Pinto.

MUKA NA MUKU Totalna frka: Man Cityju prijeti i oduzimanje bodova u EPL-u?!

Pinto se našao iza rešetaka zbog istrage koja ga je osumnjičila zbog čak 147 kaznenih djela, no na sudu će se naposljetku sukobiti samo s 90 točaka optužnice - redom hakiranja, sabotaži i prevare. 

Pintova žalba odbijena je u četvrtak, a on je u zatvoru već gotovo godinu dana. Od ožujka prošle godine! 

Novosti oko Cityja ponovno su stavile Pinta pod svjetlo javnosti, a Twitter i ostale društvene mreže preplavile su poruke podrške za portugalskog hakera. U obranu su mu stali i navijači Borussije Dortmund koji su podigli transparent za Pinta:

- Uefa probudi se! Portugal me samo želi ušutkati i sakriti ono što imam na svom laptopu, oni se boje. Siguran sam da u Portugalu neću dobiti pošteno suđenje - citirali su navijači Pinta...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 34

  • blocke 14.07.2020.

    Kako izgledate smijesno i jadno sada kada je Manchester City pobijedio UEFA mafiju na sudu. 😂😂😂

  • branimir220250 16.02.2020.

    Haker i prevarant razotkrio prevarantsku sportsku instituciju,sve je to manje više normalno u današnje vrijeme❌

  • 15.02.2020.

    Evo doklen je covjek dosao u 21st,do toga da zivi u grijehu i laznoj istini umjesto fa je ubrizgao novac,rijesio siromastvo te izjednacio sat rada svuda po svijetu ali sutone to nece napravit nikad!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare