To je to što me zanima!

Čovjek s dva lica: Na potiljak obrijao portret Lea Messija...

Veliki obožavatelj iz Srbije obrijao je na glavu - Lea Messija. Proces je trajao pet sati, a frizer je obećao proširiti repertoar te u kolekciju svojih neobičnih frizura dodati i Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Veliki obožavatelj zvijezde Argentine i Barcelone - Lionela Messija - iz Srbije odlučio se na ludi pothvat uoči Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje njegov idol lovi jedini trofej koji mu, u njegovoj zavidnoj karijeri, nedostaje.

Hrabri mladić odlučio je na stražnju stranu glave staviti - Messijevo lice.

Frizer Mario Hvala poznat je po svom salonu u Novom Sadu, gdje ispunjava svakakve želje svojih klijenata. Leo Messi samo je jedan u nizu poznatih faca, koje je Hvala oblikovao od kose, a sve je počelo tako što je prije 18 godine oblikovao tarantulu na glavi klijenta koji mu je rekao da 'ovaj puta napravi nešto drugačije'.

Iako su nogometaši ti o čijim se frizurama nerijetko priča, ovaj puta jedan je ovjekovječen na glavi velikog obožavatelja.

Leo Messi trenutno se s reprezentacijom sprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje će Argentina otvoriti u subotu, utakmicom protiv Islanda u Moskvi.

PRONAĐI RAZLIKU Navijači u Rusiju došli obučeni kao Neymar, Messi i Ronaldo...

Nakon toga, momčad Jorgea Sampaolija putuje u Nižnji Novgorod gdje će snage odmjeriti s Hrvatskom, a zadnju utakmicu grupne faze igrat će protiv Nigerije u Sankt Peterburgu.

Nakon poraza od Njemačke u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine, Argentina je ponovno jedan od favorita za podizanje trofeja. Messi se u međuvremenu oprostio od reprezentacije, ali se vrlo brzo i vratio u nadi da će u Rusiji doći do jedinog odličja koje još nije osvojio - do naslova svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • cimerrr 14.06.2018.

    Umjetnik,a ne frizer!

  • MH08 14.06.2018.

    Mogao je Miu Khalifu izbrijati tako :)

  • Joker123 14.06.2018.

    Ja bi Ronalda

Komentiraj...
Vidi sve komentare