To je to što me zanima!

CR: Jasno je koliko me poštuje Fifa; Blatter: Cristiano, oprosti

Ovaj video jasno pokazuje koliko poštovanja Fifa ima prema meni, mom klubu i mojoj zemlji. Sada je sve jasno, napisao je Cristiano Ronaldo na svom Twitter profilu
Vidi originalni članak

Lea Messija bi svaka majka poželjela u svom domu. Kad dribla izgleda kao da pleše. Cristiano Ronaldo provodi više vremena kod frizera, rekao je Sepp Blatter u razgovoru sa studentima na Oxfordu i navukao bijes Portugalca i Real Madrida.

Prvo je reagirao španjolski klub, koji je tražio ispriku, a zatim se oglasio i sam CR preko Twittera:

- Ovaj video jasno pokazuje koliko poštovanja Fifa ima prema meni, mom klubu i mojoj zemlji. Sada je sve jasno. Želim gospodinu Blatteru zdravlja i dug život kako bi uživao u brojnih uspjesima svojih najdražih klubova i igrača.

Ubrzo je u utorak poslijepodne reagirao i sam predsjednik Fife.

- Želim jasno naglasiti da je za mene Cristiano na istoj razini kao i Messi jer su obojica iznimni igrači, svaki na svoj način. Nikada mi nije bila namjera pokazati nepoštovanje prema Realu, njegovim igračima ili navijačima, ne samo što su suosnivači Fife, nego i zato što je to klub kojem sam se divio od svoje mladosti - napisao je Blatter u pismu, koje je Real objavio na službenoj stranici.

Blatter je izravnu ispriku uputio CR-u i preko Twittera.

- Ispričavam se, ako te povrijedio moj odgovor. Nikada te nisam mislio uvrijediti.

Sepp Blatter ismijao Ronalda, Real traži ispriku zbog uvreda

Idi na 24sata

Komentari 103

  • user_231748 30.10.2013.

    obozavam kad se ova tetkica pocne plakat i cvilit, pa jadan je..postoji bar 5 nogometasa boljih od njega, messi, van persie, rooney, ibrahimovic, neymar..

  • mamamija1 30.10.2013.

    aj blatter ne kakaj!

  • roly1 30.10.2013.

    senilni starče daj ostavku, bobana na njegovo mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare