To je to što me zanima!

'CR7 je sigurno imao razlog za omalovažavanje Islanđana...'

Nisam siguran da je to mislio, ne mogu komentirati što osjeća. Siguran sam da je imao dobre razloge za to što je rekao. Inače, u Madridu uživamo igrajući jedan za drugoga, kaže Gareth Bale
Vidi originalni članak

Wales u srijedu igra polufinale Europskog prvenstva protiv Portugala, a mnogi ovu utakmicu vide kao susret dvojice Realovaca - Garetha Balea i Cristiana Ronalda. No činjenica je da su obje momčadi puno više od toga.

-  Ne radi se ovdje o dva igrača već o dvije reprezentacije, 11 nogometaša protiv 11 nogometaša. Portugal je tu s razlogom, ali mi ćemo uživati u prigodi koja nam se pružila - rekao je Bale pa nastavio:

- Ronaldo je fenomenalan igrač, svatko zna što može, ali bitno je što mi možemo kao momčad. Momčadi protiv kojih smo igrali imale su jako dobre pojedince, ali sve je ovisilo o tome kako smo mi igrali i kako smo ih isključili.

Ronaldo je bio na udaru kritika javnosti, nakon što je izvrijeđao nogometaše Islanda.

- Nisam siguran da je to mislio, ne mogu komentirati što osjeća. Siguran sam da je imao dobre razloge za to što je rekao. Inače, u Madridu uživamo igrajući jedan za drugoga. Nisam siguran što radi izvan terena, to je njegov privatni život.

Na pitanje novinara tko je bolji, on ili Ronaldo, Bale kaže:

- Nisam ja taj koji odlučuje tko je bolji igrač. Ako mogu pomoći Walesu da pobijedi, to je sve što trebam.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mike O' Milla 05.07.2016.

    ako se mi (ja ne) veselimo i radujemo ''velikom'' uspjehu nase ovakve super generacije,, sta bi onda islanđani trebali ?!?!?

  • BaljiCocaj 05.07.2016.

    Zivi u sjeni ronalda

  • GoranFranić 05.07.2016.

    pitaj sad onog islandjanina cemu se raduje ? :D :D bravo bale tako se brani klupski kolega, bio u portugalu , panami ili kini.

Komentiraj...
Vidi sve komentare