Obavijesti

Sport

Komentari 144

Ronaldo je ismijao Islanđane: Slave kao da su osvojili Euro

Ronaldo je ismijao Islanđane: Slave kao da su osvojili Euro
5

Slave, a neće osvojiti ništa. To je mentalitet malih. Nisu ni pokušali igrati, Ronaldove su sramotne izjave nakon remija protiv Islanda. I da, taj čovjek je kapetan...

VIDEO

To je mentalitet malih. Samo se brane, brane i brane. Nisu ni pokušali igrati, rekao je Cristiano Ronaldo nakon portugalskog remija protiv Islanda (1-1).

Island, koji debitira na Euru, zemlja je s najmanjom populacijom u povijesti europskih prvenstava, s tek nešto više od 320.000 stanovnika.

Njima je bod protiv Portugala ravan pobjedi, jer radi se o povijesnom bodu za tu malu državu, no jedan od najvećih egotripera među nogometašima to ne razumije. 

- Kad sam ih vidio kako slave na kraju utakmice, pomislio sam da su osvojili Euro. Nevjerojatno. Tako slave, a neće ništa napraviti na ovom natjecanju. Frustrirajuće je kad Portugal pokušava pobijediti, a oni parkiraju bus i pobjeda ih ne zanima - dodao je Ronaldo, koji je inače kapetan Portugala. 

Nebitno slavlje? Zovite Ronalda...

Kaže Cristiano, "Islanđani su slavili kao da su osvojil Euro. To je mentalitet malih".

Nevjerojatno je da ovakve izjave izlaze iz usta čovjeka koji oko ruke ima kapetansku traku i koji bi trebao biti uzor drugima. Uz to, Ronaldo o islandskim igračima, koji su ginuli za bod priča s visoka, a svi znamo kako je on slavio neke golove.

U finalu Lige prvaka 2014. godine, Real je igrao protiv Atletico Madrida. Ramos je u sudačkoj nadoknadi spasio Real na asistenciju Modrića iz Kornera. Bale i Marcelo zabili su za 3-1 u produžetku.

Sve je već bilo gotovo, a onda je Ronaldo dobio šansu da zabije. Iz penala. Zabio je i slavio kao da je zabio sva četiri na utakmici, a ne nebitan gol za 4-1 u zadnjoj minuti produžetka...

Ismijava Islanđane, a traži faul kad zapne za travu

Ronaldo je spomenuo mentalitet. Negdje tamo na početku utakmice, imao je loptu pred golom Islanda, zamahnuo je i - pao. Prekršaj? Čist kao suza.

Samo, napravio ga je travnjak.

Portugalac je zapeo za travu, pao je i tražio od Cakira faul.

Turčin je samo odmahnuo rukom.

Taj detalj možete pogledati na VIDEU kod 1:18.

Islanađani: Ronaldo je gubitnik, glumata i pravi se važan

Nije dugo trebalo čekati na islandski odgovor frustriranoj zvijezdi Reala.

- A što je očekivao? Da ćemo igrati kao Barcelona protiv njega? Nismo bili favoriti, a na kraju smo imali i šansu za pobjedu. Ronaldo je gubitnik. Glumata i pravi se važan okolo - rekao je branič Islanda Kari Arnason.

- Sjajan je osjećaj osvojiti bod. Znali smo koliko vrijedimo. Na Ronalda nismo previše obraćali pozornost, znali smo da je dobar kad mu ostaviš prostor, a mi to nismo radili - dodaje Arnason.

- Nije mu lako kad utakmica ne završi kako očekuje - dodao je u prolazu Eidur Gudjohnsen.

Izbornik Islanda: Ronalda ne može zaustaviti jedan igrač

Heimir Hallgrímsson bio je oduševljen nakon remija protiv Portugala.

- Sve što smo napravili, napravili smo kao momčad. Ne možete staviti jednog igrača na Ronalda i očekivati da će ga zaustaviti. Mi smo igrali kao momčad, zatvarali smo im prostor i više igrača zaslužno je za ovaj rezultat - rekao je Hallgrimsson.

- Dokazali smo da pripadamo na Euro. Ovo je veliki rezultat za nas. Branili smo se, bilo je teško, ali izdržali smo. Hvala navijačima koji su nas nosili - dodao je Sigurdsson.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna