To je to što me zanima!

Cristiano Beograd ne pamti po dobrome: Jednom je u hotelu zaboravio skupocjene satove...

Prije dvije godine Portugal je pobijedio Srbiju 4-2 u Beogradu, a tada je Ronaldo u hotelu u sefu ostavio nekoliko skupocjenih satova i 10.000 eura. Skužio je tek kad je bio na aerodromu pa se morao vratiti nazad
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (36) itekako će pamtiti odlazak u Beograd, ali ne samo po dramatičnoj završnici u drugoj kvalifikacijskoj utakmici za Svjetsko prvenstvo 2022. između Srbije i Portugala (2-2). 

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što mu je sudac poništio gol u 93. minuti, Cristiano je dobio slom živaca. Podivljao je, vikao, bacio kapetansku traku i napustio teren zbog čega je na kraju i zaradio žuti karton. 

No Beograd mu nije očito jedan od dražih gradova. Prije dvije godine je, kada je igrao s Portugalom protiv Srbije (4-2), u beogradskom hotelu ostavio 10.000 eura i nekoliko skupocjenih satova.

Poznato je da Juventusova zvijezda ima kolekciju ručnih satova vrijednih nekoliko milijuna eura, a na dodjeli nagrade Fifa The Best na ruci je imao sat Franck Muller čija cijena iznosi nevjerojatnih 1,5 milijuna eura. 

A JOŠ UVIJEK JE TU Luka Modrić je ispred rekordera Belgije, Engleske i Nizozemske

Prema saznanjima Telegrafa, Cristiano je tek na aerodromu shvatio da nije ponio stvari nakon čega su odmah kontaktirali hotel.

Portugalci su se vratili po Ronaldov zaboravljen džeparac i modne dodatke, a pri otvaranju sefa bili su prisutni zaštitari.

Naime, u slučaju kada VIP gost izgubi ili zaboravi stvari, postoji poseban protokol koji propisuje da se sef otvara u prisustvu nekoliko svjedoka.

Iako je Ronaldo na kraju dobio svoje stvari, gotovo svaki odlazak u Beograd pamti po lošemu, a sve je počelo još prije 19 godina kada je Partizan nakon produžetaka pobijedio njegov Sporting Lisabon te prošao u drugo kolu Kupa Uefe.

POGLEDAJTE VIDEO Kaos u Srbiji: Sudac nije priznao Ronaldov gol u 93. minuti, CR poludio, bacio kapetansku traku

Beogradska saga se nastavila pa tako Ronaldo pamti i 2007. godinu kada su Srbija i Portugal remizirali, a Ronaldo je za svaki kontakt s loptom od pune Marakane dobivao zvižduke. 

Srbi ga nisu štedjeli ni 2019. godine kada su mu skandirali 'Messi, Messi' svaki puta kada bi lopta došla do njega. 

Ronaldo je na kraju, nakon teške drame, otišao iz Beograda bez priznatog gola, ali s vraćenim milijunski vrijednim satom na ruci i 10.000 eura u džepu. 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • PredragKišurek 30.03.2021.

    Šta nosi satove nosi se sat glupan razmaženi.

  • Štrumfeta6 29.03.2021.

    dolazi u Beograd odigrati utakmicu za reprezentaciju i sa sobom nosi nekoliko satova i 10.000 eura !?!?!?!? gdje nosi satove, po hotelskim hodnicima i na doručak, ručak, večeru?

  • banalni kanjon 29.03.2021.

    Ovo je za uhvatit se za stomak.I plakat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare