To je to što me zanima!

Cristiano zamijenio Dubrovnik Grčkom... Vila 8.000 € na dan

U travnju - Dubrovnik, u lipnju - Grčka. Cristiano Ronaldo je sa sinom i zaručnicom u Vili Methoni, u Messiniji na Costi Navarino. Dnevni najam je prava sitnica: 8.000 eura...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo se sredinom srpnja odmarao u našem Dubrovniku. Uživao je sa zaručnicom Georginom Rodriguez, a na rastanku se izgrlio sa svima iz Vile Šeherezada u kojoj je odmarao. Noćenje u Šeherezadi košta 7 tisuća eura...

REKLAMA IZ SNOVA Cristiano u raju: U Dubrovniku se isklesan sunča na stijenama

Ronaldo je ovih dana odlučio napustiti malo Italiju i sa svojom obitelji napuniti baterije za novu sezonu i nove izazove. Cristiano je s obitelji otputovao u Grčku, a valjda će nekako pregrmiti što mu Grci po danu za rentanje vile uzimaju 1.000 eura više.

Ronaldo i Georgina su u Vili Methoni, u Messiniji na grčkoj Costi Navarino. Kad nije na jahti onda je u odajama koje izgledaju ovako:

Kolege iz El Española krenule su tragom Cristianove objave na Instagramu pa otkrile da dnevni najam 630 kvadrata prostrane Vile Methoni košta 8 tisuća eura (bez osoblja), a Ronaldo i obitelj tamo će ostati tjedan dana.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • DinoCavala 22.06.2019.

    hrvati 8.000€ dan duga

  • čoviksjuga 21.06.2019.

    On barem to zaradi ! Koliko ih mlati lovu a da ih se nitko niti ne sjeća da su nešto odigrali !?

  • realan123 21.06.2019.

    Ronaldo u Messiniji ovo je dobro hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare