To je to što me zanima!

Cristiano Glumaldo: Složio se ko metar drva i još traži VAR

Što bih bio da nisam nogometaš? Djevac!, ispalio je Peter Crouch. Prilično je jasno što Cristiano Ronaldo ne bi radio na nije vrhunski nogometaš. S ovakvom glumom, teško da bi negdje dobio ulogu
Vidi originalni članak

Mogli bismo do sutra o Ronaldovim rekordima i nevjerojatnoj volji i motivaciji da bude najbolji. Zabio je Maroku za 1-0 pobjedu i uz 'hat-trick' Španjolskoj u prvom kolu vodi na ljestvici strijelaca s četiri gola u dvije utakmice Svjetskog prvenstva.

Postao je prvi Portugalac od Josea Torresa 1966. koji je na SP-u zabio desnom i lijevom nogom te glavom, a tek je drugo kolo!  No u toj nevjerojatnoj želji za golovima Ronaldo ponekad koristi prljave trikove, kao protiv Maroka i to u dva navrata.

Pred kraj utakmice bacio kao da mu je marokanski igrač polomio sve kosti u nozi, ali zapravo je to bio minimalan kontakt, ono što je bilo smiješno je kako je to Ronaldo naglasio. Besramno je još tražio suca da pregleda VAR.

POGLEDAJTE VIDEO

I prije toga je Ronaldo pokušao iznuditi penal, opet bez uspjeha, opet nakon prilično loše i neuvjerljive glume. Kad su Petera Croucha pitali što bi bio da nije nogometaš, ispalio je: 'Djevac!' Prilično je sigurno što Cristiano Ronaldo ne bi radio na nije vrhunski nogometaš. S ovakvom glumom, teško da bi negdje dobio ulogu.

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 21.06.2018.

    Pa tko će drugi nego Šnida?

  • BiTcH_pLeAsE1 21.06.2018.

    Znaci uklonjen mi komentar jer san napisao da se iz druge kamere vidi ocigledan kontakt nogama gdje obranbeni nije bio ni blizu lopte.... snida ne prikrivaj stvari... nisi valjda na to pao.

  • 4force 20.06.2018.

    Markane, komotno si mogao sastaviti i članak o nevjerojatnoj glumi Suareza iz prve utakmice uz još gore previjanje, padanju onog Senegalca za penal i Japanca na sredini igrališta... ali znamo mi tko je tebi najbolja mušterija, volim kad pišeš o njemu, neka još milion puta padne, al pošto ga već tako pratiš, pa napiši koji članak i o rekordima i pobjedama :P, a nadam se da tvoj Messi sutra može lagano na put za Argentinu ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare