To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo otopio srca: 'Ovo su moje male princezice'

Cristiano Ronaldo ima četvero djece. Surogat majke rodile su mu troje djece, 8-godišnjeg Cristiana Jr. te 20-mjesečne blizance Matea i Evu Mariu, dok mu je Georgina rodila kći Alanu Martinu koja ima 15 mjeseci
Vidi originalni članak

Prošlog vikenda stigao je za Uskrs u Dubrovnik gdje je odmarao u društvu prijatelja i djevojke Georgine. Tri dana Cristiano Ronaldo punio je baterije u ljepotama Dubrovnika i okolnih otoka pa se vratio u Torino na pripreme za veliki derbi s Interom u subotu navečer.

Protiv Intera će pokušati dostići Fabia Quagliarellu na listi najboljih strijelaca Serie A, koji je vodeći s 21 golom. Ronaldo je do sada uspio zabiti 19 uz osam asistencija.

I dok čeka 'Derby d'Italia', Ronaldo u toplini svojeg doma uživa s obitelji i svoje dvije male djevojčice.

- Moje male princeze - napisao je Ronaldo na Twitteru.

Cristiano Ronaldo ima četvero djece. Surogat majke rodile su mu troje djece, 8-godišnjeg Cristiana Jr. te 20-mjesečne blizance Matea i Evu Mariu, dok mu je Georgina rodila kći Alanu Martinu koja ima 15 mjeseci.

Portugalac često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svoje velike obitelji, uvijek dobije mnogo pozitivnih komentara svojih obožavatelja.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • pehlinar 27.04.2019.

    a mama. jadno.

  • bree77 27.04.2019.

    Meni je super što je on odlučio da želi veliku obitelj, ali dovoljno je mlad da je mogao sve to izrealizirati sa ženom koju voli i koja ga voli kao npr. ova sadašnja, ne znam zašto je pohitao platiti sve te surogat majke kao da nema vremena.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 27.04.2019.

    Što bi rekao jedan moj stari komšija,geni su čudo😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare