To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo u Al-Nassru dobio novog trenera - Hrvata!

Bio je trener Kustošiji, Rudešu, kao i izbornik U19 i U20 uzrasta hrvatske reprezentacije. Donedavno je bio trener juniora u saudijskom Al-Nassru, a nakon otkaza Rudiju Garciji postaje novi trener Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (38) jučer je službeno ostao bez trenera, nakon što je saudijski Al-Nassr dao otkaz treneru Rudiju Garciji nakon niza slabijih rezultata.

Ronaldo, koji je inače kapetan saudijskog kluba, navodno je bio nezadovoljan taktikama Garcije. Prema navodima iz Saudijske Arabije, Portugalac smatra da je Garcia kriv za loše rezultate Al-Nassra.

Hrvat je zamjena

A prema informacijama iz Saudijske Arabije, klub će privremeno preuzeti Hrvat Dinko Jeličić (49), koji je radio kao trener juniorskog uzrasta u klubu. 

IZGUBILI SU STRPLJENJE Ronaldov trener dobio otkaz! Cristiano ga nije obožavao... VIDEO: 'NE ŽELIŠ IGRATI' Pogledajte nervoznog Ronalda. Prosuo bodove pa bacio traku

Jeličić je prije imao angažmane u Kustošiji, Rudešu, Novigradu, U19 i U20 uzrastima hrvatske reprezentacije i u Radnik Sesvetama. On će obnašati dužnosti privremenog trenera, ali za sad nema naznaka da bi na toj poziciji mogao i dugoročno ostati.

Španjolski As spominje Josea Mourinha kao opciju za klupu Al-Nassra. Isti izvor navodi da su spremni platiti 'Special Oneu' čak 100 milijuna eura za dvije sezone.

PORTUGALSKA KOMBINACIJA Ronaldo i Mourinho ponovno zajedno? Saudijci bacili 100 milijuna € pred 'Special Onea'

Što se tiče Jeličića, njegov je zadatak pripremiti momčad za borbu za saudijskog prvaka. Nakon 23 odigrana kola Al-Ittihad ima 56 osvojena boda, a Al-Nassr 53.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Palmanova 13.04.2023.

    najveca prevara nogometa,zabio 312 penala Kristiano

  • odcentramalonadesno 13.04.2023.

    Napokon su potjerali onog tuoadžiju Garciju.

  • radilova kosa 13.04.2023.

    Eto sad mogu reći da mi je sin imao Ronaldovog trenera, hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare