To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo u Hrvatskoj: Avionom sletio u Dubrovnik

Očekuje se kako će Ronaldo svoj Uskrs provesti upravo u hrvatskom gradu, a možda ostane i dan više, no previše vremena nema jer 'stara dama' igra s Interom 27. travnja
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo kasno je u subotu navečer sletio u Dubrovnik, piše Dubrovački vjesnik.

POGLEDAJTE VIDEO: Cristiano Ronaldo u šetnji Lopudom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juventus je isti dan igrao s Fiorentinom, slavio 2-1 i osigurao naslov prvaka Italije, ukupno 35. u povijesti kluba, a Ronaldo je bio oduševljen:

- Jako sam sretan. Osvojio sam talijansko prvenstvo u svojoj prvoj sezoni u Juventusu. Osvojili smo i Super kup. U Ligi prvaka nismo prošli najbolje, ali uvijek postoji iduća godina. Ostajem li ovdje? Tisuću posto - rekao je nakon utakmice u Torinu portugalski napadač.

Niti tri sata nakon završetka utakmice navodno je privatnim zrakoplovom u dubrovačku zračnu luku, negdje oko 22:30, prenosi Dubrovački vjesnik.

Očekuje se kako će Ronaldo svoj Uskrs provesti upravo tamo, a možda ostane i dan više, no previše vremena nema jer 'stara dama' igra s Interom 27. travnja.

Dubrovnik je i inače nerijetko odredište svjetskih zvijezda, a tako i sportaša. Prije dvije godine hrvatsku hit destinaciju posjetio je branič Real Madrida Marcelo, a gosti su u Dubrovniku bile i NBA zvijezde Blake Griffin, DeAndre Jordan i Reggie Bullock.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Tino717 21.04.2019.

    Omg ! On je prekjutt. My husband is in my town ❤😘

  • pspidy 21.04.2019.

    BMK

  • niner 21.04.2019.

    Ne smije u SAD jer bi ga odma uhitili pa je svratio malo do nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare