To je to što me zanima!

Cristiano Ronaldo za 24sata: Nikad nisam imao bolju sezonu

U ekskluzivnom razgovoru Cristiano Ronaldo pričao je o izboru za najboljeg igrača Europe, sezoni koja je iza njega i što bi za njega značilo osvajanje ove nagrade
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann ostali su u finalu izbora za europskog igrača godine kojeg tradicionalno bira Uefa, a u izboru kao jedini hrvatski predstavnik sudjeluje 24sata i urednik Elvir Islamović.

Ronaldo je favorit za osvajanje nagrade koja će najboljem europskom nogometašu biti uručena nakon ždrijeba Lige prvaka u četvrtak u Monte Carlu.  

U ekskluzivnom razgovoru Cristiano Ronaldo pričao je o izboru za najboljeg igrača Europe, sezoni koja je iza njega, trofejima s Realom i Portugalom i što bi za njega značilo osvajanje ove nagrade.

Ovo je velika čast

- Privilegija je što sam u društvu Balea i Griezmanna i borim se za ovu nagradu. Otkako se bira najbolji europski igrač, uvijek sam tu negdje, triput sam bio nominiran i normalno da je to velika čast - rekao je Ronaldo, koji iza sebe ima čudesnu sezonu.

Cristiano je četvrtu sezonu Lige prvaka u nizu najbolji strijelac, s Realom je osvojio to natjecanje, a s Portugalom je došao do europske krune.

- To što sam u finalnom izboru pokazatelj je sjajne sezone koja je iza mene, ne samo na individualnom planu, već i na momčadskom. Bilo je prekrasno podići trofej Lige prvaka s Realom - dodao je Portugalac.

Zidane je sve promijenio

Sezona za njega nije počela bajno, ali završila je kao u bajci.

- Nismo dobro krenuli, ali kraj je bio sretan. Mislim da se sve popravilo dolaskom Zinedinea Zidanea. Osvojili smo Ligu prvaka, ja sam bio najbolji strijelac i to je bila vjerojatno jedna od mojih najboljih godina u karijeri - rekao je Ronaldo i dodao:

- Ako gledamo samo trofeje, onda je to sigurno bila moja najbolja sezona. Osvojio sam i Euro s Portugalom što je bila izuzetna stvar za mene. Nikad nisam imao bolju sezonu, ako gledamo trofeje i individualne dosege - dodao je Cristiano Ronaldo.

Nitko ne vjeruje da mu Bale i Grizmann mogu uzeti ovu nagradu.

- Bilo bi mi jako važno da osvojim nagradu za najboljeg europskog igrača. To je individualna nagrada, ali ipak je najvažnije da smo trofeje osvajali kao momčad - završio je Ronaldo.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • roko10 25.08.2016.

    Messi!!!!!!!!!!!!!!!

  • nogofil 24.08.2016.

    Ronaldova izjava je smiješna. I on sam zna da mu je to bila najlošija sezona u karijeri. U polufinalu nLige prvaka nije igrao, kao niti u finalu prvenstva Europe. Pa ako je to zasluga, onda - slažem se!

  • BOGOLJUB ATEJISTA 24.08.2016.

    Cr 7 je katastrofa igrao ove godine, nigdje ga nije bilo u velikim utakmicama. S portugalom igrao lose, u finalu LP nevidljiv.... velika jr nepravda što nema suareza

Komentiraj...
Vidi sve komentare