Obavijesti

Sport

Komentari 146

Cristiano Ronaldo za 24sata: Nikad nisam imao bolju sezonu

Cristiano Ronaldo za 24sata: Nikad nisam imao bolju sezonu
7

U ekskluzivnom razgovoru Cristiano Ronaldo pričao je o izboru za najboljeg igrača Europe, sezoni koja je iza njega i što bi za njega značilo osvajanje ove nagrade

VIDEO

Cristiano Ronaldo, Gareth Bale i Antoine Griezmann ostali su u finalu izbora za europskog igrača godine kojeg tradicionalno bira Uefa, a u izboru kao jedini hrvatski predstavnik sudjeluje 24sata i urednik Elvir Islamović.

Ronaldo je favorit za osvajanje nagrade koja će najboljem europskom nogometašu biti uručena nakon ždrijeba Lige prvaka u četvrtak u Monte Carlu.  

U ekskluzivnom razgovoru Cristiano Ronaldo pričao je o izboru za najboljeg igrača Europe, sezoni koja je iza njega, trofejima s Realom i Portugalom i što bi za njega značilo osvajanje ove nagrade.

Ovo je velika čast

- Privilegija je što sam u društvu Balea i Griezmanna i borim se za ovu nagradu. Otkako se bira najbolji europski igrač, uvijek sam tu negdje, triput sam bio nominiran i normalno da je to velika čast - rekao je Ronaldo, koji iza sebe ima čudesnu sezonu.

Cristiano je četvrtu sezonu Lige prvaka u nizu najbolji strijelac, s Realom je osvojio to natjecanje, a s Portugalom je došao do europske krune.

- To što sam u finalnom izboru pokazatelj je sjajne sezone koja je iza mene, ne samo na individualnom planu, već i na momčadskom. Bilo je prekrasno podići trofej Lige prvaka s Realom - dodao je Portugalac.

Andrea Comas/Reuters/PIXSELL

Zidane je sve promijenio

Sezona za njega nije počela bajno, ali završila je kao u bajci.

- Nismo dobro krenuli, ali kraj je bio sretan. Mislim da se sve popravilo dolaskom Zinedinea Zidanea. Osvojili smo Ligu prvaka, ja sam bio najbolji strijelac i to je bila vjerojatno jedna od mojih najboljih godina u karijeri - rekao je Ronaldo i dodao:

- Ako gledamo samo trofeje, onda je to sigurno bila moja najbolja sezona. Osvojio sam i Euro s Portugalom što je bila izuzetna stvar za mene. Nikad nisam imao bolju sezonu, ako gledamo trofeje i individualne dosege - dodao je Cristiano Ronaldo.

Nitko ne vjeruje da mu Bale i Grizmann mogu uzeti ovu nagradu.

- Bilo bi mi jako važno da osvojim nagradu za najboljeg europskog igrača. To je individualna nagrada, ali ipak je najvažnije da smo trofeje osvajali kao momčad - završio je Ronaldo.

Portugal v France - EURO 2016 - Final
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'