To je to što me zanima!

Crnogorac dobio otkaz u klubu: Odbio se cijepiti AstraZenecom

Nisam želio primiti cjepivo AstraZeneca. Od četiri stranca u klubu, nas trojica nismo htjeli to cjepivo. Ucjenjivali su nas, ali nismo popustili i nismo htjeli baš to cjepivo, rekao je Crnogorac za Telegraf
Vidi originalni članak

Crnogorski Golman Milan Jelovac (27) dobio je otkaz u maldivskom klubu Eagles zato što je odbio cijepljenje AstraZenecom.

Jelovac je na Maldive stigao u siječnju ove godine gdje je odigrao devet utakmica, ali njegova karijera u 'rajskoj zemlji' iznenadno je završila. 

- Prethodna tri mjeseca sam proveo na Maldivima, igrajući za Eagles koji su dio najelitnijeg ranga ove rajske zemlje. Također, igrali smo kvalifikacije za AFC Kup, po snazi drugo elitno natjecanje u Aziji - izjavio je Jelovac za Telegraf.

Maldivsko prvenstvo prekinuto je početkom veljače nakon velikog broja zaraženih igrača pa je klub odlučio da se cjelokupni stručni i igrački kadar mora cijepiti, a odredili su im i kojim točno cjepivom.

- U pitanju je bila AstraZeneca, cjepivo koje nisam želio primiti. Od četiri stranca u klubu, nas trojica nismo htjeli to cjepivo. Ucjenjivali su nas, ali nismo popustili i nismo htjeli baš to cjepivo. Za razliku od domaćih igrača koji su morali da primiti to cjepivo, 90% stranaca je dobilo otkaz među njima sam i ja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nadi92 24.03.2021.

    BRAVO !!!

  • NindžaPijace 23.03.2021.

    Zdravlje je najbitnije. Nadam se da će Milan tužbom doći do pravde.

  • ChandlerBing4 23.03.2021.

    Samo za one totalne ravnozemljase, nije se zelio cjepiti AstraZenicom, prihvatio bi neko drugo kako je i sam rekao. Osobno ni sam nisam siguran da bi prihvatio AstraZenicu trenutno da dodem na red. Ali dobro dok ja dodem na red biti ce i vise saznanja o svim cjepivima tako da ce mi biti i lakse odabrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare